in

A mers cinci kilometri pe contrasens pe autostradă în Italia, doi morți și trei răniți


Accident ItaliaAccident pe autostradă în Italia – Duminică a avut loc un accident groaznic pe autostrada A7 din Italia: un șofer a mers pe contrasens 5 km între Milano și Genova. El și o altă persoană au murit într-o coliziune.

Accident pe autostradă în Italia

Duminică, pe autostrada italiană A7 a avut loc un accident groaznic, ca urmare a unui autovehiul care circula în sens greșit.

Accident de groază pe autostrada italiană A7: un Volvo alb a circulta cu viteză mare pe traseul aglomerat de vacanță spre Milano duminică după-amiază – dar era pe banda opusă, care duce spre sud, spre Genova. Și asta pedistanță de cinci kilometri, după cum a raportat „Corriere della Sera” .

Călătoria s-a încheiat brusc și fatal când șoferul Giuseppe G.* († 46) a intrat în coliziune cu un vehicul care venea din sens opus. Matilda H.* († 35), albaneză, nu a avut nicio șansă. Mașina Volvo a lovit BMW-ul gri din față cu toată forța. În accident au fost implicate cinci vehicule.

Mantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion, băiatul a murit pe loc

Accidentul de groază a declanșat un blocaj uriaș pe autostradă

Serviciile de urgență sosite au constatat moartea celor doi șoferi. Ambulanța a fost nevoită să ducă trei persoane rănite la un spital din apropiere: un bărbat (35 de ani), vărul său de aceeași vârstă și fiul său (4). Această familie se îndrepta tot spre Genova, chiar în spatele mașinii Matildei H.. Ocupanții altor două mașini au scăpat ca prin minune aproape nevătămați.

Imaginile vorbesc de la sine: părți din epavele auto sunt răspândite pe zeci de metri pe autostradă.

Poliția rutieră din Milano bănuiește că șoferul greșit a luat-o pe banda greșită la intrarea prin zona de taxare Casei Gerola și, prin urmare, a ajuns pe partea greșită a autostrăzii. Ca urmare, traseul a trebuit să fie închis timp de aproape patru ore între cele două cabine de taxare ale lui Gropello Cairoli și Casei Gerola (Pavia). S-a format un ambuteiaj lung de un kilometru.

„Aș fi putut fi printre victime”

Un șofer care a asistat la evenimente a declarat pe rețelele de socializare: „Am văzut o mașină mergând pe sens greșit pe autostradă. Conducea în sens opus cu viteză mare și pe banda rapidă. A trebuit să mă uit de două ori în oglinda retrovizoare pentru a mă asigura că ceea ce am văzut este real.”

Apoi s-a întâmplat „inevitabilul”, potrivit șoferului. „Îmi tremură picioarele. Aș fi putut fi printre victime. A fost doar o chestiune de timp”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.3]
romanca moarta genova

Italia, româncă de 48 de ani, găsită moartă în casă, soțul și o prietenă cu care locuia sunt principalii suspecți

sarbatoare ie

Români în Italia: ”Purtați IE cu mândrie”, cea de-a X-a ediție al evenimentului a fost sărbătorită la Aprilia