Menu
in

TVR plătește 16 milioane de euro unei firme italiene, pentru retransmiterea programelor prin satelit timp de 5 ani. TVRI se va recepționa în toată Europa

Telespazio va difuza programele televiziunii naționale românești. Prin intermediul filialei Rartel, a fost câștigat un contract cu o valoare de aproximativ 16 milioane de euro pe o durată de 5 ani, care prevede distribuția prin satelit a tuturor canalelor de înaltă definiție ale Tvr-ului pe teritoriul României și a canalului „Tvr International” în toată Europa, scrie www.marsicalive.it.

Totul se va face prin intermediul platformelor de televiziune digitală DTH (Direct To Home) de la Telespazio pe satelitul Eutelsat HotBird, care funcționează la Fucino Space Center și sunt monitorizate de Lario Space Center.

Transmiterea canalelor de televiziune națională românească se adaugă altor canale de televiziune publică pe care Telespazio le transmite prin satelit: RAI; Al Jazeera; TV Polonia și RLK Sat Cipru.

Telespazio, o asociere comună între Leonardo (67%) și Thales (33%), operează în România din 1998 prin RARTEL SA, companie în care este acționarul majoritar într-o asociere comună cu Radiocom (Societatea Națională de Radiocomunicații SA, controlată de Ministerul Transporturilor), mai scrie www.marsicalive.it.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version