in

Ultima ora/ Gheorghe Raica, fost consilier al Ligii Nordului, a fost arestat

Roma 28 martie 2011- Gheorghe Raica, 37 de ani, fost consilier român la Alessandria (Piemont), traducător la Tribunalul din localitate, a fost arestat pe 26 martie de poliţia italiană, informeaza publicatia „LaPulce online” . Raica este acuzat că, în ultimii 3 ani, şi-ar fi bătut deseori soţia, chiar în faţa celor doi copii, de 15 şi 7 ani. Femeia a decis să-şi denunţe soţul, care a fost dus la închisoare, în aşteptarea deciziei judecătorului.

Raica a atras atenţia presei din Peninsulă după ce a candidat pe listele Ligii Nordului pentru un post de consilier la Alessandria. Românul s-a retras ulterior din partid, dar, datorită voturilor primite, a devenit consilier la Fraschetta, o circumscipţie a oraşului Alessandria, după ce locul a rămas vacant, în urma arestării unui coleg de partid.

Raica şi-a anunţat atunci retragerea din Liga Nordului şi fondarea unui grup autonom. Ulterior, românul a fondat “Partidul European al Românilor”, alături de Ghenadie Botoc, originar din Republica Moldova.

Soţia lui Gheorghe Raica, Mihaela, a candidat ea însăşi la alegerile administrative din primăvara lui 2009, în localitatea Novi Ligure.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alegeri 2011/ Liliana Costache: “Candidez pentru românii din Terracina”

Rămânem fără medici. Autorităţile nu reacţionează