in

Un român, erou la Milano. S-a luptat cu hoții italieni: «Mi-au înfipt o șurubelniță în spate»

Un român angajat paznic la un bloc din Milano a fost rănit într-o confruntare cu doi hoți italieni pe care a reușit să-i oprească să fure. Paznicul a fost elogiat în presa locală pentru actul său de curaj.

Iată ce a povestit românul în vârstă de 50 de ani: «Păreau animale, m-au lovit în fața cu cleștii și cu ranga și mi-au înfipt o șurubelniță în spate, în timp ce mă loveau cu picioarele și pumnii peste tot. Dar am rezistat să-mi apăr blocul, gândindu-mă la toate familiile care au încredere în mine. Și o voi face din nou», a povestit el pentru Il Giorno.

Paznicul imobilului din via Valtorta 38, în zona Turro, s-a trezit miercuri după amiază, cu doi hoți în față. Fără să se gândească de două ori, a încercat să-i blocheze și a fost atacat. Încăierarea cu hoții a durat „timp de cel puțin zece minute”, explică bărbatul și s-a terminat pe stradă. Unii trecători au chemat poliția care a arestat unul dintre criminali: un chilian de 30 de ani, cu antecedente. A scăpat complicele și poate chiar și a treia componentă care stătea de pază. Paznicul a fost eliberat din spital cu 25 de zile de prognoză.

Are dureri, o vânătaie la ochiul meu drept, fracturi parțiale la nas și trei coaste. O rană și alte hematoame la spate și la picioare.

«Era cam ora 15:30, stăteam la masă când am auzit un zgomot care venea de la ușă la capătul coridorului de la parter. M-am uitat afară și am văzut un bărbat: era bine îmbrăcat, parfumat, cu ochelari. „Căutați pe cineva?”, l-am întrebat el. – ”Luca, la etajul al treilea”, răspunse el. Dar nu e niciun Luca la etajul al treilea. În acel moment m-a atacat. M-am apărat. El a chemat întăriri și a coborât complicele de la etajele superioare. M-au lovit peste tot, cu picioare, pumni, cu ranga în față, mi-au înfipt o șurubelniță în spate. Au încercat să scape, dar stăteam pe ei, până am ajuns pe stradă și acolo am atras atenția strigând „hoții”, după ce am ajuns pe pământ din cauza unei lovituri. Unii trecători au sunat la poliție. După zece minute, unul dintre ei avea cătușe.

Lucrează de 8 ani în acel imobil. «Vreau să spun un lucru: Sunt străin, român, și încerc să dau mereu tot ce pot. Sufăr atunci când oamenii gândesc cu prejudecăți: există oameni buni și oameni care nu sunt, nu are nimic de-a face cu naționalitatea », a ținut el să precizeze.

Erou la Lecce. Un român a salvat doi polițiști, felicitat de Chestor: «Merită un loc de muncă»

Eroul de la Tiberina: ”Așa am salvat-o pe fată, m-am simțit ca un Dumnezeu” – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Seniorul şi simulacrele democraţiei. Când, domnule Coposu, când vine şi pentru noi salvarea? Curând. N-aveţi grijă.

Te gândești să pleci în Marea Britanie la muncă? Grăbește-te. Cetățenii UE care vin după martie 2019 nu mai au drept de muncă