Menu
in

Un tren de noapte, care traversează toată Italia, este lansat în această vară: ”Model unic de excelență”

Un tren de noapte, care traversează toată Italia, este lansat în această vară. Italia și-a îmbunătățit cu adevărat transportul feroviar. Operatorul național de căi ferate Trenitalia tocmai a anunțat planurile pentru câteva servicii noi care vor fi lansate în vară, inclusiv o rută de weekend care călătorește peste noapte.
>>> Accident tragic în Trentino: Ionel Ververes s-a ciocnit frontal cu un camion, mașina a fost complet distrusă

Un tren de noapte, care traversează toată Italia

Serviciul va fi asigurat de Frecciarossa între Milano, în nord, și Lecce, din sudul Italiei. Plecând de la Milano la ora 22.45, trenul va opri la Milano Rogoredo, Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna Centrale, Foggia, Barletta, Bari Centrale, Monopoli, Fasano, Ostuni, Brindisi, înainte de a ajunge în Lecce la ora 7.57. În cealaltă direcție, serviciile vor pleca de la Lecce la ora 21.05 și vor ajunge la Milano Centrale la ora 7.35, scrie timeout.com. Serviciul Milano – Lecce va fi lansat în iunie și va costa 39 de euro.

Trenitalia a anunțat, de asemenea, revenirea trenurilor pe linia Putignan-Rutigliano a Căilor Ferate de Sud-Est, precum și până la 13 legături zilnice operate de Frecciarossa și Frecciargento între Puglia și Roma, dintre care două se vor prelungi până la Florența.
>>> Grav accident feroviar în Italia, ciocnire între un tren regional și Frecciarossa: 17 răniți

Potrivit CEO-ului și directorului general al Trenitalia, rezultatele privind satisfacția clienților s-au îmbunătățit în ultimii doi ani, iar operatorul a investit de atunci în flote de trenuri mai tinere și mai moderne. Cererea internă pentru serviciile feroviare este, de asemenea, în creștere.

‘Trenul joacă un rol central în viața oamenilor, nu doar ca mijloc de transport, ci și ca loc de încurajare și răspândire a unei culturi comune a sănătății, incluziunii și sustenabilității’, a declarat președintele Trenitalia, Stefano Cuzzilla, pentru Lecce Prima. ‘Experiența de vară Trenitalia ne permite să oferim un model unic de excelență, datorită miilor de trenuri și autobuze care deplasează milioane de oameni în fiecare zi’.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version