in

Vești bune pentru Italia: astăzi 683 de victime, mai puține decât ieri, scad infecțiile noi. Borelli și Bertolasso internați cu simptome

La sediul Protecției Civile din Roma a avut loc conferința de presă zilnică pentru bilanțul epidemiei de coronavirus. Datele nu au fost prezentate de Angelo Borelli, șeful protecției civile, care a fost internat în spital, cu simptome de coronavirus. Se așteaptă rezultatul testului.

Datele au fost prezentate de Luigi D’Angelo și Agostino Miozzo, directori la Departamentul Protecției Civile.

Sunt 74.386 cazuri totale de coronavirus în Italia, cu 5.210 mai multe decât ieri, o ușoară scădere față de creșterea de ieri, 5.249. Din acestea, 57.521 sunt în prezent pozitive (o creștere de 3.491, mai puțin de cele 3.612 de ieri), 9.362 recuperați (+1.036 față de +894 ieri) și 7.503 morți, cu 683 de morți în plus față de ieri (ieri au fost 743 în plus față de ziua anterioară). Deci din nou scade creșterea zilnică.

În detaliu, 23.112 sunt spitalizați cu simptome (au fost 21.937 ieri), 3.489 în terapie intensivă (contra 3.396 ieri) și 30.920 în izolare la domiciliu (au fost 28.697 ieri).

Șeful protecției civile, Angelo Borrelli

În această dimineață, șeful Departamentului Protecției Civile, Angelo Borrelli, a acuzat simptome febrile și, ca măsură de precauție, a părăsit sediul Departamentului.

Guido Bertolasso, pozitiv la coronavirus

În același timp, la Milano, Guido Bertolaso ​​a fost internat la San Raffaele, pozitiv la coronavirus. Fostul șef al protecției civile, numit consultant pentru Regiunea Lombardiei pentru a realiza proiectul spitalului în spațiile Fiera di Milano, ar fost internat în spital ieri după-amiază.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Profesorii de limba română din diaspora, abandonați de România: ”Ne-am găsit singuri și în imposibilitatea de a lupta pentru propria supraviețuire”

Bilanț dramatic în rândul preoților italieni: 67 de morți. ”Preoţii se îmbolnăvesc şi mor la fel ca ceilalţi”