in

Andrei Murariu, din Roma, candidat PSD în diaspora: ”Am o viziune tinerească și modernă!”

ANDREI MURARIU se află pe lista candidaților PSD la Alegerile pentru Camera Deputaților și Senatului 2020.  Un tânăr plecat din NEAMȚ, acum 12 ani, astăzi poartă cu mândrie spiritul românesc pe tărâmurile Italiei.

Datorită implicării active în viața românilor din Diaspora, a vocației de lider, a competenței, a faptelor și acțiunilor sale de caritate, tânărul s-a făcut cunoscut și respectat în comunitatea românească și a devenit o voce răsunătoare în península italică.

Este antreprenor,  fondator al Asociației pentru Identitatea românească (A.I.R.), fundator a două ziare online ”gazetadeItalia.it” și ”nemțeanul.ro”  și în același timp și președinte al  Organizației Partidului Social Democrat din Italia.

Studiile universitare cu specializare în Științe juridice și administrative, abilitățile şi calitățile manageriale, psihologice şi morale i-au dus spre performanță  conducerea propriilor afaceri și a vieții sale publice.

Tânărul Andrei  Murariu, și-a câștigat prestigiul atât printe conaționalii săi precum și în societatea italiană, datorită efortului, angajarea și participarea sa activă  în  rezolvarea problemelor cu care se confruntă compatrioții săi.

Prin colaborarea în proiecte europene pentru Diaspora și cunoașterea artei de a comunica și a negocia, s-a afirmat în cercurile politice atât din Italia și cât și din România și totodată și-a făcut un nume cu rezonanță, ca aliat important în multe organizații social democrate din Diaspora.

Asumarea responsabilitãții de lider, buna colaborare și comunicare cu membrii organizației pe care o conduce, dăruirea, devotamentul, perseverența, voința, încrederea în oameni, disciplina, integritatea, loialitatea, altruismul, sunt doar câteva din calitățile care i-au adus recunoașterea competenței și autoritãții ca Președinte al  organizației social-democrate din Italia.

ACUM, ANDREI  MURARIU, se prezintã în fața electoratului diasporean, în calitate de CANDIDAT LA PARLAMENTUL ROMÂNIEI cu o VIZIUNE „TINEREASCĂ şi MODERNĂ ”, fãcând propuneri de măsuri încurajatoare în scopul  asigurării relaționării formale între românii de pretutindeni și statul român precum și facilitării reîntoarcerii românilor din Diaspora la patria mamă.

ANDREI  MURARIU, este un TÂNĂR POLITICIAN, care în tot ce înfãptuieşte, înfăptuiește românește, pentru  SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN și pentru DIASPORA!

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce spun românii din diaspora despre viitorii parlamentari: ”Mi-ar plăcea să văd oameni de acțiune”

Vaccinare Covid, viceministrul Sileri: „Dacă oamenii refuză vaccinul, este clar că trebuie introdusă obligativitatea”