in

Jumătate de milion de italieni în Marea Britanie, nimeni nu-i acuză de ”invazie”

În Marea Britanie sunt mai mulţi imigranţi italieni decât români, dar nimeni nu comentează şi nimeni nu-i acuză de „invazie”. La fiecare două zile la Londra soseşte un avion plin de tineri imigranţi italieni care aleg Regatul Unit ca nouă patrie.

Este estimarea ambasadei şi consulatului Italiei din Regatul Unit, unde locuiesc cel puţin 550.000 de tineri şi mai puţin tineri din toate regiunile Italiei.

Ministerul italian de Externe a demarat proiectul „Prima debarcare”, o serie de seminarii care vor începe pe 8 ianuarie cu obiectivul de a ajuta tinerii şi tinerele italience să depăşească dificultăţile vieţii în UK.

Spaniolii invadează Marea Britanie, nu românii!

Pasquale Terracciano, ambasadorul italian la Londra, explică la fattoquotidiano.it: „Îi vom ajuta în orice aspect al vieţii într-o altă ţară, de la cum să evite înşelătoriile când caută o casă sau un loc de muncă la cum să facă faţă birocraţiei. Mai mult, le vom da sfaturi despre cum să utilizeze cât mai bine sistemul de sănătate şi de protecţie socială al acestei ţări, şi în general despre cum să se descurce în această nouă realitate”.

Consulul Massimiliano Mazzanti adaugă: „În mod oficial numărul înscrişilor la Aire – registrul italienilor rezidenţi în străinătate, n.r. – este de 220.000 în Regatul Unit şi de 85.000 la Londra. Însă potrivit estimărilor noastre, întrucât nu toţi se înscriu, numărul lor ar fi de peste jumătate de milion la nivelul ţării şi de 250.000 în capitală”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spaniolii invadează Marea Britanie, nu românii!

Studenții români merituoși premiați de ministrul Cristian David la Gala LSRS