in

O româncă din Madrid are nevoie de voturile noastre. Cristina Vlașin, în finală la Vocea Spaniei

Bistrițeanca Cristina Vlașin, fosta elevă a celebrei Anca Parghel, alături de care a și concertat, a decis să ia cu asalt Vocea Spaniei. La propriu cu asalt. Ea a reușit, de la numai câteva voturi, în numai câteva zile, bucurându-se de o campanie mediatică promovată de soțul său, poetul Gelu Vlașin, să ajungă în top 4 la preselecția on-line pe regiuni.

Românii s-au mobilizat și au votat-o. Și are nevoie să fie votată în continuare. Apoi, depinde numai de ea să lase o impresie cât mai frumoasă, și, poate, chiar să ajungă până în finala de pe 3 iunie, scrie cotidianul.ro.

Interviu cu Cristina Vlașin


Cine este Cristina Vlaşin

  • S-a născut pe 11 septembrie 1980 la Bistriţa.
  • Este cântăreaţă, pianistă, profesoară.
  • Genul muzical preferat: jazz.
  • A cântat alături de Anca Parghel, Mihai Melinescu, Tudor Anghelescu, Radu Seu, Nuria Elosegui, Nacho Cămară, Ioan Târziu, Pablo Perez Gil, Szabolcs Trozner, Luis Antonio Martinez.
  • Este soţia poetului Gelu Vlaşin.
  • Are doi copii: Darius Andrei şi David Mihai.

 

Cristina împreună cu Gelu, David şi Darius…

Cristina Vlaşin este absolventă a Şcolii de Muzică din Bistriţa (1987-1995), a Liceului de Arte din Baia Mare (1995-1999) şi a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca (2000-2005).

Între 2005 şi 2007 a predat educaţie muzicală la Colegiul Infoel din Bistriţa. A fost membră a corului „Antifonia“, dirijat de prof. dr. Constantin Rîpă. A fost elevă a cântăreţei Anca Parghel, alături de care a susţinut mai multe concerte de jazz, începând cu 2007, în clubul Green Hours din Bucureşti, dar şi în numeroase localităţi din Spania. Ulterior, la sfârşitul anului 2008, a susţinut un concert la Madrid în memoria acesteia.

De-a lungul carierei a colaborat şi cu alţi muzicieni români cunoscuţi, între care Anca Parghel, Mihai Melinescu, Tudor Anghelescu, Radu Seu, Ioan Târziu, Szabolcs Trozner. Acestora li se adaugă şi artişti din jazzul internaţional (Nacho Cămară, Nuria Elosegui, Pablo Perez Gil, Luis Antonio Martinez, David Sanz Reverte, Javi Navarro, Juanma Cremades). În anul 2013 a devenit primul artist român invitat să cânte pe scena clubului Clamores Jazz – unul dintre cele mai renumite cluburi de jazz din Madrid. Concertul a fost susţinut alături de membrii grupului Corcovado Rhythm Band.

Cum o puteți ajuta pe Cristina

Click pe linkul de mai jos, scrieţi CRISTINA VLASIN si apoi votaţi. Se poate vota până pe 21 mai 2017.

http://www.ganacontuvoz.com/inicio/listado-canciones/c-12-alcorcon

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român întors de la muncă din Italia, găsit spânzurat în spatele casei

Artişti din România au ridicat publicul în picioare la Roma pe ”Note de Primăvară”