in ,

Tragedia din Spania, primarul a decretat trei zile de doliu: ”A fost un masacru pentru întreaga localitate”

Poliția a scos la iveală noi informații, în urma anchetei accidentului de marți, 16 octombrie, în care și-au pierdut viața Dario G.M., un băiețel de trei ani, mama sa, Simona C. de 23 de ani și bunicul băiatului și socrul tinerei Mircea C. de 53 de ani.

Citiți aici:

Spania, familie de români distrusă complet: bunicul, fiica si nepotul de 3 ani, morți în accident

La volanul mașinii marca Renault Megane era socrul tinerei, iar mama și baiețelul călătoreau pe bancheta din spate, fără centură și fără scaun special pentru copil. Bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a izbit violent de un camion frigorific de mici dimensiuni. Anchetatorii cred că de vină pentru producerea accidentului a fost carosabilul umed.

Cei trei călătoreau pe drumul național EX-209 în direcția Badajoz pentru a merge la medic cu băiețelul de trei ani. Primarul localității Guadiana del Caudillo, Antonio Pozo le-a spus anchetatorilor că băiatul era bolnav și trebuia dus în capitală periodic pentru a primi tratament.

Tânăra de 23 de ani mai avea un băiețel de 5 ani. La locul accidentului, au ajuns imediat și soțul ei  împreună cu alte rude. Aceștia au intrat în stare de șoc, au suferit atac de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primul care le-a acordat ajutor victimelor a fost un medic care călătorea cu mașina personală și a văzut impactul. Acesta i-a scos din mașina pe mamă și pe băiat până la sosirea salvatorilor.

”Tânăra de 23 de ani avea încă puls, dar a intrat în stop cardio respirator. Am încercat să o resuscităm timp de o oră, dar fără rezultat.” a declarat Victor Dominguez, seful echipei de la Crucea Rosie.

Între timp, primarul din Guadiana del Caudillo a decretat trei zile de doliu oficial în municipiu, în urma accidentului în care și-au pierdut viața trei localnici. Până vineri, 20 octombrie la ora 12,00 steagurile arborate la Primărie vor fi strânse și coborâte la jumătate. Primarul Antonio Pozo a declarat că ceea ce s-a întâmplat: ”a fost un masacru pentru întreaga localitate.”

Slujba de înmormântare va avea loc joi, la biserica din localitate și va fi oficiată de un preot ortodox.

sursa: stiridiaspora.com

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cazul Oprea, credit în România pe numele unei românce din Verona: CAR CFR a făcut denunț. ”Au fost sesizate organele abilitate”

”După Siria, unde este război civil, în ultimii 10 ani, au plecat cei mai mulți din România”. 35% din populația activă, la muncă în străinătate