in

Cazul Oprea, credit în România pe numele unei românce din Verona: CAR CFR a făcut denunț. ”Au fost sesizate organele abilitate”

În urma articolului publicat în data de 13 octombrie, a.c., am primit la redacție un drept la replică din partea CAR CFR Cluj în care suntem anunțați că s-a pornit cercetarea cazului și că au fost sesizate organele abilitate. ”Societatea noastra este cea care a fost înșelată și căreia i s-a produs o pagubă”, au precizat reprezentanții CAR CFR Cluj.

”Subscrisa CAR CFR CLUJ, inaintam prezenta solicitare de acordare a dreptului la replica fata de articolul < Ultima hoție în țară: împrumuturi pe numele românilor plecați în strainătate. ”Am fost somata să plătesc. E incredibil ce mi se întâmplă > aparuta in publicatia d-voastra online in luna octombrie 2017.

Fata de cele aparute in articolul de mai sus, am gasit necesar a face urmatoarele precizari:

Urmare a sesizarii doamnei Maria Oprea, cu privire la faptul ca dansa nu ar fi semnat contractul de imprumut din data de 19.03.2014 va facem cunoscut ca au fost sesizate organele abilitate pentru cercetarea unor posibile fapte penale.

Dincolo de situatia neplacuta in care se gaseste atat persoana care apare la rubrica titular al contractului de imprumut, cat si celelalte parti, in situatia in care se va stabili ca datele contractului nu sunt reale, societatea noastra este cea care a fost inselata si careia i s-a produs o paguba.

Convinsi de faptul ca orice persoana are dreptul la libertatea de exprimare, insa libertatea de exprimare nu trebuie sa prejudicieze imaginea nici unei persoane, am gasit de cuviinta a inainta prezentul drept la replica.

Cu deosebita consideratie si in speranta ca adevarul va iesi la iveala cat mai repede, apreciem daca veti publica prezentul.”

Pentru CAR CFR CLUJ: Consiliul Director CAR CFR CLUJ

Citiți aici despre caz:

Ultima hoție în țară: împrumuturi pe numele românilor plecați în străinătate. «Am fost somată să plătesc. E incredibil ce mi se întâmplă»

Clădirea trecută la adresa CAR – CFR, Cluj Napoca, B-dul 21 decembrie 1989, nr, 49…
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spania, familie de români distrusă complet: bunicul, fiica si nepotul de 3 ani, morți în accident

Tragedia din Spania, primarul a decretat trei zile de doliu: ”A fost un masacru pentru întreaga localitate”