in

Corina Ozon, pentru prima dată în capitala Italiei: ”Sunt la Roma persoane care m-au citit de la prima carte până la cea mai recentă”

Corina Ozon vine pentru prima oară la Roma, pentru a se întâlni cu cititorii săi, la inițiativa Librăriei virtuale LibroM, prima librărie românească online din Italia, deschisă în luna decembrie 2017. Evenimentul va avea loc pe data de 16 martie, ora 16, la sediul asociației CESV, Via Liberiană, 17 00185 Roma, zona Basilica Santa Maria Maggiore.

Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului, în România. Cu șapte cărti bestseller,  numeroase lansări de carte în tară, întâlniri cu românii din Londra, Madrid și Torino, este considerată de presa românească „un fenomen” și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte. Scrierile sale sunt așteptate, pentru că e vorba despre realitate, relații, iubire și toate intrebările care vin de aici. Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde postările inspirate din realitate sunt foarte urmărite.

Seria de cărti „Amantii” a devenit rapid indrăgită de public, fiecare volum fiind așteptat de cititori cu sufletul la gură. Cea de-a patra carte din serie, „Divorturile amantilor”, a fost lansată la Târgul internațional Bookfest în luna mai, anul acesta. Cărtile „Pană când mă voi vindecă de tine” și „Tentatii” se bucură și ele de succes (Ed. Herg Benét).

Cea mai nouă carte, apărută în octombrie, „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”  (Ed. Univers) surprinde cititorii, va da niște răspunsuri poate, dar va pune și pe gânduri. O radiografie a iubirii și a sentimentelor care o inconjoară, în evoluția și involuția pe care le parcurge. Dar și o inedită lista de „instructiuni de buzunar”.

În această primăvară, urmează să apară romanul „Codul lui Zoran” la Editura Herg Benét, așteptată deja de cititori.


Cu ocazia vizitei la Roma i-am cerut Corinei Ozon să ne dea câteva detalii suplimentare pentru cititorii Gazetei Românești.

Corina Ozon, cu ce ocazie la Roma?

Voi avea o întâlnire pe 16 martie cu cititorii români, sunt la Roma persoane care m-au citit de la prima carte până la cea mai recentă. Evenimentul este organizat de LibroM, prima librărie românească din Italia, dar s-au mobilizat multe forțe ca să iasă foarte bine. Și am convingerea că va ieși.

Ai primit semnale de la românii din Italia că vor s-o cunoască pe creatoarea ”amanților”?

Da, am primit de-a lungul timpului, de când scriu, mesaje să vin cu cărțile la Roma. Anul trecut am avut un eveniment reușit la Torino, sunt șanse să ajung anul acesta și la Milano. Dar sunt întrebată dacă ajung și în alte zone unde sunt comunități de români, cum ar fi Verona, Florența.

Unde și când va fi întâlnirea cu fanii tăi?

Întâlnirea va avea loc la CSEV, în zona Basilica Santa Maggiore, pe 16 martie, de la ora 16. Invitatele mele sunt Floria Teleman, care vine de la Londra, din grupul Romanians love books (acum doi ani am avut la Wembley Library o lansare) și jurnalista Anca Mihai, din Roma. Intrarea este liberă și va dura mai bine de două ore, așa că oricine poate veni când ajunge. Vor fi și cărți care pot fi achiziționate cu autograful meu.

Andi Rădiu


Corina Ozon a lucrat 12 ani în presa scrisă și televiziune, a absolvit un Program MBA, lucrează ca PR-ist într-o companie națională și are o fată studentă, de asemenea, scriitoare. În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților, iar Revista Capital a inclus-o in Top 100 Femei de Succes pe anul 2017. Mai multe se pot afla pe blogul corinaozon.com.

În zilele dedicate evenimentelor, Amico Hotel ofera 10% reducere participanților sosiți din afara Romei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În sfârșit! Simplificarea înscrierii la vot a românilor din diaspora, Iohannis a promulgat legea

Ministerul diasporei are un nou secretar de stat: Lilla Boglarka Debelka, șefa femeilor social-democrate din diaspora – VIDEO