in

Google a inclus România în platforma Google Cultural, cu imagini inedite de la Revoluţia din 1989

TVR şi Google au lansat o colecţie online video, foto ţi text despre Revoluţia din 1989, materialele din arhiva TVR fiind integrate în proiectul international Google Cultural Institute care prezintă peste 40 de subiecte istorice din diferite zone şi perioade. Cei de la Google spun că vor include şi alte subiecte din România pe platforma internaţională, scrie HotNews.ro.

În capitolul Revoluţia Româna sunt 50 de materiale jurnalistice cu o durată totală de 150 minute.

Materialele selectate ofera o imagine cronologica a Revolutiei Romane, incepand cu momentul protestului de la Timisoara impotriva evacuarii pastorului László Tőkés si pana la procesul si executia cuplului Ceausescu.

Platforma Google Culture Institute cuprinde materiale foto, video si texte furnizate de diversi parteneri ai companiei pe o multime de teme istorice, de la Holocaust, pana la viata lui Nelson Mandela.

Colectia online este inclusa in capitolul Caderea Cortinei de Fier, pentru a marca apropiata aniversare a 23 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Colectia contine 13 expozitii despre evenimente care au generat prabusirea regimurilor comuniste din Germania, Polonia si Romania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Elsa Fornero: “Apreciere pentru comunitatea de români, bine integrată în Italia”

Carta di soggiorno pentru cetăţenii extracomunitari căsătoriţi cu români