in

Prezentarea cărții ”Un prieten pe patru roți”

Recent, la Milano a avut loc prezentarea cărții ”Un prieten pe patru roți” în care sunt descrise episoade de succes, în România, ale voluntarilor italieni și români ai Asociației umanitare cu profil medical dentar ”Overlad for smile”.

Evenimentul a avut loc în cadrul Târgului internațional de aparatură dentară. Fundația ”Overland for smile” este prezentă în România, fiind promotorul unui proiect umanitar itinerant fără profit, prin care oferă asistență copiilor proveniți din mediile sociale dezavantajate. La eveniment au participat peste 150 de persoane, iar stand-ul organizației a găzduit camionul transformat într-un modern cabinet pediatric de medicină dentară .

A fost menționată colaborarea foarte bună cu Asociația Națională a Dentiștilor din România. Autorii cărții sunt condeieri afirmați ai presei scrise italiene: Massimo Boccaletti, fost redactor al cotidianului ”La Stampa”, actualmente directorul publicației ”Dental Tribune” și Antonio Ruzzo, director adjunct al cotidianului ”Il Giornale” din Milano.

Consulul General al României la Milano a dezvoltat paradigma voluntariatului medical, subliniind importanța cooperării cu societatea civilă pentru a sprijini proiectele menite să umanizeze țesutul social cu accent pe bunul cel mai de preț al oricărei națiuni care este sănătatea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îşi însoţea soţia şi fiica să se prostitueze: toţi sunt cercetaţi penal

A acumulat amenzi de 20.000 de euro cu o maşină înmatriculată în România