in

A acumulat amenzi de 20.000 de euro cu o maşină înmatriculată în România

20.000 de euro: atât ar trebuie să plătească V.V.. un român de 33 de ani din regiunea Veneto, după ce a acumulat , în doi ani de zile, 239 de amenzi pentru încălcarea codului rutier.

Potrivit Corriere del Veneto, poliţia rutieră era de mult timp pe urma românului, care conducea un autoturism îmnatriculat în România.

Majoritatea amenzilor au fost date pentru traversarea zonei cu trafic limitat (aşa numita ZTL), în mai multe localităţi din regiune, cum ar fi Mestre sau Maghera. Alte amenzi erau pentru depăşirea vitezei (30) şi parcarea pe trecerea de pietoni (10).

După ce l-au urmărit timp de mai multe luni, poliţiştii au reuşit, pe 2 noiembrie, să-l blocheze pe şofer. L-au identificat şi i-au înmânat toate amenzile.

Bărbatul locuieşte în Italia din 2008, iar de câţiva ani circula cu un Volkswagen Passat înmatriculat în România, deşi legea prevede ca , în termen de un an de zile, autoturismul să fie înregistrat  în Italia. Tocmai din aceea, poliţia nu a putut trimite acasă amenzile, neavând acces la arhiva cu proprietarii de maşini înmatriculate în România.

Maşina românului a fost pusă sub sechestru, urmând a fi confiscată.

Citeşte şi:

Ai maşină înmatriculată în România? Rişti amenzi de 1.000 de euro!

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prezentarea cărții ”Un prieten pe patru roți”

Ambasadorul Italiei: UE nu va accepta interzicerea vânzării terenurilor din România către străini