in

Soprana Angela Gheorghiu şi-a anunţat divorţul de Roberto Alagna

Soprana Angela Gheorghiu a declarat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că începe noul an "cu o nouă identitate" şi a hotărât, de comun acord şi în deplină prietenie, cu tenorul Roberto Alagna, divorţul iminent, care se va pronunţa cât de curând.

Întrebată de reporter cu ce gânduri va intra în Noul An, Angela Gheorghiu a răspuns: “Cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum”.

Soprana Angela Gheorghiu a cântat pentru regina Marii Britanii

Dacă ar trebui să descrie România în trei cuvinte, acelea ar fi: “"parfumul ideal, acasă!"

Artista a recunoscut că este prima oară în ultimii ani a reuşit să-şi petreacă sărbătorile în ţară: “Anul acesta, sărbătorile au fost 100% româneşti şi legate de România. Am fost la munte, apoi în Moldova la mama şi rudele mele, iar anul nou l-am petrecut alături de prieteni la Bucureşti. A fost o nouă experienţă pentru mine, foarte frumoasă. În ultimii 22 de ani nu am reuşit să mă eliberez pentru amândouă sărbătorile. Anul acesta am avut parte de o fericită coincidenţă. De obicei, artiştii sunt ocupaţi de Sărbători, chiar îşi doresc asta. Cu toate acestea, eu fac tot ce pot pentru a fi liberă să pot face ce-mi pofteşte sufletul. Credeţi-mă, nu este uşor. Mi-a făcut plăcere venirea lui Moş Crăciun în ţara mea. A fost un moment foarte vesel dar şi de suflet!”

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna au mai fost la un pas de divorţ în 2009. La acea vreme, soprana invoca lipsa intimităţii faţă de soţul ei, ea locuind la New York, iar el insistând să rămână la Paris alături de rudele sale. Totuşi, atunci, cei doi artişti au mai dat o şansă căsniciei lor şi s-au împăcat duă o vacanţă petrecută în România, încercând pe cât posibil să nu mai îmbine viaţa personală cu cea profesională.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primii nou născuţi români din 2013

Avem cel mai mic salariu din UE