in

Aripa liberală ”Coman-Matache” de la Roma nu e recunoscută de conducerea PNL Italia

Într-un comunicat publicat pe site-ul diasporaliberala.ro, portalul oficial al organizației PNL Diaspora, aflăm că duminică, 22 martie 2015, a avut loc la Roma o reuniune PNL Italia, în cadrul Hotelului Tiber-Fiumicino. Invitați speciali la acest eveniment au fost deputatul PNL Ovidiu Raețchi, parlamentar ales în diaspora și Milian Neguțoiu, membru BP PNL Diaspora.

În afara discuțiilor de partid, s-a clarificat o chestiune legată de legalitatea aripii conduse de Dorin Coman și George Matache.

Cei doi au organizat pe data de 1 februarie o întâlnire a simpatizanților liberali din Roma, anunțând că au înființat sediul PNL Roma și Lazio și că nu se subordonează nici lui Victor Ionescu (care susține că a fost numit copreședinte PNL Diaspora), nici lui Robert Araveicei (copreședinte PNL Italia).

Robert Araveicei (al doilea din stânga): ”Singura filială autorizată și acreditată este cea din Via San Barnaba nr. 15, Roma, iar singurul Copreședinte PNL Roma este Sorin Pîrvu”.


Dorin Coman (dreapta) și George Matache (stânga) la întâlnirea din 1 februarie


La întrebarea sindicalistului (sic!) Iulian Manta, prezent la reuniune, despre această situație, aflăm următoarele din comunicat:

Domnul Iulian Manta, sindicalist la Fineal-Uil, a cerut sa se clarifice faptul ca la Roma, functioneaza oasa-zisa filiala PNL, condusa de domnul Dorin Coman, pentru ca astfel se creeza ambiguitate in minteaoamenilor. Domnul Araveicei, Copresedinte PNL Italia, a precizat ca lucrurile sunt foarte clare si precise, si casingura filiala autorizata si acrediatata de dansul este cea din Via San Barnaba numarul 15, Roma, iarsingurul Copresendinte PNL Roma este Sorin Pirvu. Oamenii au fost invitati sa se informeze despre PNLItalia, contactandu-l direct pe domnul copresedinte PNL Italia la adresa de email: [email protected].

Tot despre această chestiune, Milian Neguțoiu, membru BP PNL Diaspora a adăugat că ”vizita sa la Roma se datorează întocmai acestui fapt” și a subliniat că ”statutul, regulamentul și ierarhiile PNL trebuiesc respectate”.

Andi Rădiu


 

Prima reuniune a filialei PNL Roma: „Nu îl recunoaştem pe Victor Ionescu, autointitulat preşedinte al PNL Diaspora”


Costel Buliman, marele EXCLUS de pe lista conducerii PNL Diaspora: „Sper ca lista să fie neadevărată”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasada României din Viena recunoaște că a primit indicații să contacteze informatori. ”O iniţiativă firească a autorităţilor române”

Cei mai importanţi liberali din diaspora: Prima reuniune a Comitetului Executiv