in

Criză sau reformă la PSD Diaspora? Deputatul Cătălin Rădulescu și-a dat demisia din funcția de președinte

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu și-a anunțat astăzi pe pagina de Facebook demisia din funcția de președinte PSD DIASPORA. ”Voi lasa la latitudinea conducerii partidului să nominalizeze o altă persoană care poate face mai mult și care poate să mobilizeze altfel membrii din Diaspora”, a scris Rădulescu. 

Vom reveni cu amănunte.

Iată mesajul complet:

”Astazi mi-am înaintat demisia din functia de Președinte Psd Diaspora . Am fost onorat sa îndeplinesc acesta funcție , le multumesc Dlui Presedinte de atunci care mi-a facut nominalizarea Dlui Victor Ponta si Președintelui actual Psd Liviu Dragnea pentru încrederea acordată si am fost onorat sa fac parte atat din Biroul Permanent Psd si din Cex -ul Psd alături de ceilalți colegi ai mei din tara .

Am preluat aceasta organizatie acum un an de la zero , insa intr-un an am reusit sa constitui impreuna cu Presedintii Psd din cele 12 țări organizații Psd in : Italia, Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Franta, Grecia, Turcia, Belgia , Israel , Palestina si R. Moldova , in 30 de orașe importante din aceste tari si cu un număr de peste 3500-4000 de membri Psd . Am încercat sa dau tot ce e mai bun din mine , sa insuflu dorința de a schimba mentalitatea negativa a romanilor fata de Psd , sa creez echipe de Militanți Psd in fiecare tara care sa mediatizeze toate realizările Psd si ale Guvernului Ponta atat pe Facebook dar si in presa scrisă si la televiziuni , m-am deplasat in fiecare tara pentru a simti Pulsul , realitatile, si a discuta problemele pe care le intampina compatriotii nostri in consulate , in țările respective si a găsi propunerile legislative care sa corecteze aceste probleme grave .

Am depus doua Inițiative legislative , una prin care 30 la suta din posturile din consulate sa fie ocupate de romanii din Diaspora si a doua inițiativa de constituire a unui fond internațional in care sa se depună câte un euro din fiecare taxa consulară si care sa fie destinat numai pentru repatrierea romanilor decedati in străinătate .

M-am străduit sa colaborez cat stiu eu mai bine cu conducerile Organizațiilor Psd din cele 12 tari si sa facem impreuna o strategie care sa ducă la câștigarea alegerilor in Diaspora . Am avut oameni langa mine in aceste tari care au inteles dorința mea de a câștiga dar si oameni care au alte interese . Celor care au fost langa mine si au inteles le multumesc din suflet si vor rămâne prietenii si prietenele mele , celorlalti le doresc succes . Mi-am facut totdeauna datoria intr-o funcție de partid si nu am pierdut niciodata . Insa dragoste cu sila nu se poate si nu pot accepta ca dupa atatia ani de politica sa fiu partas la un Eșec nedorit de mine .

Asa ca voi lasa la latitudinea conducerii partidului sa nominalizeze o alta persoana care poate face mai mult si care poate sa mobilizeze altfel membrii din Diaspora . Încă o data sunt onorat sa fi fost nu șeful ci colegul si prietenul psd-istilor cu suflet mare pe care i-am cunoscut si cu care am colaborat un an si de care ma leagă multe amintiri . Prefer insa sa ma ocup de insarcinarile pe care le am ca vicepreședinte in cele doua comisii din Parlament si unde am expertiza si sa fiu activ in Organizația Psd Arges unde sunt Vicepresedinte si al carei Deputat sunt . Ramân insa oricand la dispoziție cu orice sfat sau orice contact sau susținere pentru organizația Psd Diaspora pe care am condus-o .

Președinte Psd Diaspora ( încă ) Dep Dr Catalin Marian Radulescu”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veniţi în ţară, vă dăm 50.000 de euro: din nou praf în ochii românilor din diaspora

România în DOLIU NAȚIONAL pentru românii victime ale cutremurului din Italia