in

De Ziua Femeii, deputatul PDL William Brînză a oferit flori prostituatelor românce din Sicilia

Deputatul PDL William Brînză a avut o iniţiativă surprinzătoare, cu ocazia Zilei Femeii. A abordat zeci de prostituate românce pe o stradă din Catania, pentru a le felicita şi a le da cadou flori şi mărţişoare.

"Am luat la pas tot bulevardul pe care lucrează româncele- a povestit William Brînză, citat de Libertatea- Cred că sunt cu zecile. Fiecăreia dintre ele i-am oferit, ca simbol al primăverii, un mărţişor şi o floare. O bucurie de care, multe dintre ele, sunt convins că nu au mai avut parte ani de zile. Am fost la ele pentru a le afla poveştile, cele mai multe cutremurătoare. Le-am îndemnat să se lepede de această meserie care le distruge viaţa şi să meargă la ceea ce reprezintă liantul în societate, la biserică, la asociaţia de români, chiar şi la Consulatul României astfel încât, să fie la curent cu drepturile pe care le au, dar şi oferta de muncă de pe piaţa italiană”.

Parlamentarul român este convins că “aceste femei nu trebuie înlăturate, stigmatizate sau ignorate, ci trebuie găsită soluţia pentru a le convinge să se integreze în societate. Eu am găsit potrivită calea dialogului şi un gest omenesc, creştinesc, acela de a oferi o floare, un marţisor şi de a le îndemna să găsească şi alte mijloace de trai, pentru că au tot ce şi-ar dori orice tânăr plin de viaţă, fără vreun handicap. Dacă jumătate dintre ele se vor "salva" pentru mine este o mare realizare , pentru că în faţa lui Dumnezeu toţi suntem egali şi a nu recunoaşte că avem astfel de cazuri înseamnă să dai dovadă de o mare ipocrizie".

Citeşte aici reportajul integral publicat de “Libertatea”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Somaţie către Guvernul de la Haga: Site-ul olandez împotriva românilor trebuie închis

Au început înscrierile la MoneyGram Award 2012, concurs dedicat întreprinzătorilor imigranţi