in

Au început înscrierile la MoneyGram Award 2012, concurs dedicat întreprinzătorilor imigranţi

Au început înscrierile pentru concursul „Întreprinzătorul anului”- MoneyGram Award 2012, concurs destinat oamenilor de afaceri imigranţi care operează în Peninsulă.

Concursul, aflat la a patra ediţie, urmăreşte selectarea şi premierea imigranţilor care au dezvoltat afaceri de succes în Italia în sectorul comercial, industrial şi al serviciilor, demonstrând viziune, leadership şi curaj în conducerea propriei afaceri.

Alături de marele premiu „Întreprinzătorul străin al anului 2012”, vor di acordate alte cinci premii de categorie pentru: creşterea profitului, inovaţie, ocuparea forţei de muncă, tineri întreprinzători şi responsabilitate socială.

FOTO: Nelu Mega (Ceremonia Moneygram Award 2011)

În 2012, românca Elena Cristina Toma, din Piatra Neamţ, a primit premiulMoneyGram la categoria „tineri întreprinzători”, pentru dezvoltarea unei afaceri în domeniul modei, „Tomastyle”, la Milano. În 2012,  Nelu Mega, om de afaceri român originar din Focşani, care are o  firmă de construcţii a câştigat premiul oferit la categoria “Creşterea profitului”.

Premiul a fost instituit pentru “a promova imaginea imigranţilor din Italia, prin acordarea de  vizibilitate afacerilor de succes dezvoltate de aceştia”, ne-a declarat Katia Romano, Marketing Manager al companiei MoneyGram.

Juriul va fi alcătuit din reprezentanţi de la: Ministerul Muncii, Confndustria, CNA, Caritas, Universitatea Roma3 şi publicaţia Il Sole 24 Ore.

Se pot înscrie toţi cetăţenii străini care au o firmă (Partita IVA) ; este necesară completarea unui formular online. Detalii şi înscrieri pe Pagina oficială a Premiului 

Miruna Căjvăneanu

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De Ziua Femeii, deputatul PDL William Brînză a oferit flori prostituatelor românce din Sicilia

Românii din Terracina invitaţi duminică la “Sărbătoarea Primăverii”