in

Disperare mare la Forza Italia: Brunetta a bătut palma cu PIR şi Dan Diaconescu

Cu trei zile înainte ca Berlusconi să afle dacă va sta la arest domiciliar sau îşi va executa pedeapsa de 4 ani pentru evaziune fiscală prestând activităţi la serviciile sociale, coloneii lui deja se simt singuri acasă şi îşi fac de cap.

Altfel nu se poate explica acordul semnat luni, 7 aprilie de reprezentanţii Forza Italia cu asociaţia „partidul Identitatea Românească”, asociaţie condusă de avocatul Giancarlo Germani.

Potrivit Hotnews, la semnarea acordului a fost prezent şi Dan Diaconescu, preşedintele PP-DD. Acordul a fost comentat de preşedintele deputaţilor de la Forza Italia, Renato Brunetta, astfel: „Cel de azi e un acord foarte important, va fi fundamental pentru echilibrul din cadrul Partidului Popular European şi pentru alegerea viitorului preşedinte al Comisiei Europene”.

„Participarea cetăţenilor români la vot în Italia e un semnal pentru o adevărată integrare europeană”, a declarat şi responsabilul electoral naţional al Forza Italia, Ignazio Abrignani, potrivit unui comunicat al partidului.

„Partidul Romanilor din Italia va sprijini cu convingere Forza Italia la următoarele alegeri europene şi administrative. Câţiva candidaţi vor fi aleşi direct de comunităţile de romani”, a declarat, potrivit aceluiaşi comunicat, Giancarlo Germani. Nu se înţelege cum va sprijini asociaţia PIR un partid ca Forza Italia, având în vedere că asociaţia avocatului italian nu se prea bucură de mare simpatie în rândul românilor din Italia.



 

Cotidianul de dreapta „Il Tempo” deschide ediţia romană cu titlul „Berlusconi are un viitor. La Bucureşti”, făcându-se referire la propunerea, refuzată de Berlusconi, pe care i-a făcut-o Dan Diaconescu: de a candida pe listele PP-DD în România pentru alegerile europarlamentare, având în vedere că în Italia a fost decăzut din dreptul de a candida. Propunerea PP-DD a fost o găselniţă publicitară, pentru că fiind condamnat în Italia, Berlusconi nu are dreptul de a candida nicăieri în Europa. Circul a devenit evident în momentul în care Dan Diaconescu a anunţat că îl susţine pe Berlusconi pentru a deveni prim ministru în România. Ca şi cum România nu ar avea destui condamnaţi capabili să ocupe această funcţie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Unde îi angajăm pe românii întorși în țară”, interpelare URGENTĂ a unui deputat UNPR

Occidentul, ”aspirator” pentru medicii români