in

Eugen Mihalache vrea un fotoliu de senator: “Să îi scăpăm pe români de Brînză, Badea şi Rizea”

La manifestaţia din faţa Ambasadei de la Roma din 22 ianuarie au fost prezenţi mulţi simpatizanţi ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), dar oficial, filiala PP- DD din Italia nu a participat, datorită prezenţei altor partide. Eugen Mihalache, reprezentantul organizaţiei pentru diaspora a PP-DD, ne-a declarat: „Nu au venit datorită faptului că prezenţa celor din USL, respectiv PSD şi PNL, era sigură. Nu ne interesează niciun alt partid, în sensul colaborării.”

Foto: Eugen Mihalache cu Dan Diaconescu

Mihalache a participat sâmbătă, 21 ianuarie, la primul congres al PP-DD, la Bucureşti. Mihalache a prezentat la Congres un program pe care partidul îl are pentru românii din străinătate şi şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile parlamentare pentru un post de senator, în actuala circumscripţie 43.

Mihalache ne-a explicat care sunt obiectivele partidului pentru diaspora: „În primul rând, să îi aducem acasă pe cei ce doresc să revină. Apoi să îi sprijinim în plan instituţional pe conaţionalii noştri, să se integreze cât mai bine în comunităţile unde trăiesc şi muncesc. Un alt punct cu totul special din platforma noastră politică pentru diaspora îl constituie atenţia deosebită pe care o vom acorda femeilor, aflate singure sau împreună cu familia la muncă în străinătate. În România de azi copiii se sinucid de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate. În România de azi, mii de copii sunt lăsaţi singuri sau în grija bunicilor. Nu în ultimul rând, ne gândim la situaţia „badantelor” din Italia, mii de femei ce lucrează în gospodăriile italienilor.”

Eugen Mihalache îşi anunţă intenţia de a candida în afara ţării. „Vrem să câştigăm alegerile în diaspora şi, astfel, să îi scăpăm pe români de Brînză, Badea şi Rizea. Aceşti aşa-zişi reprezentanţi ai românilor din străinătate nu au făcut decât ceea ce au făcut şi colegii lor ţară. Respectiv nimic pentru cei ce i-au votat şi foarte mult pentru ei şi partidele lor, în sensul de furt şi îmbogăţire din diverse afaceri şi aranjamente dubioase. Vă informez că iau în calcul depunerea candidaturii mele pentru postul de senator în Colegiul 1, Circumscripţia Electorală nr. 43.”

Andi Rădiu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

FOTO / Florenţa: „Diaspora susţine Piaţa Universităţii”. Proteste şi la Milano, Bologna, Piacenza şi Grosseto

“Romeni in FLI”- prima filială românească a partidului lui Gianfranco Fini