in

Europarlamentarul leghist Gianluca Buonanno, declarație șocantă despre români: ”Mulți din acel neam, românii, ucid, masacrează și fură pentru câțiva euro”

«Dacă s-a omorât este alegerea lui, am economisit mulți bani. Unul în minus de întreținut. Sunt de acord cu acele comentarii”, a spus Gianluca Buonanno (foto), europarlamentar Lega Nord, pe timpul transmisiunii ”La Zanzara” de la Radio 24.

Buonanno se referea la cazul Gabriel Bărbuță, deținutul român care s-a sinucis în închisoarea din Milano-Opera. Vineri 13 februarie seara, românul și-a luat viața spânzurându-se în celula sa. Câțiva agenți de poliție penitenciară au comentat: ”Unul în minus” și ”un român în minus”. Cum era inevitabil, imediat au explodat polemicile. Șaisprezece agenți au fost suspendați de ministrul Justiției.

Buonanno îi apără energic pe autorii comentariilor: ”E un stat care face scârbă și aceștia își riscă viața pentru 1.200 de euro pe lună. Îi înțeleg pe cei care au făcut anumite comentarii».

Dar a murit o persoană, spun moderatorii: «Dacă a murit unul din ăsta nu mă interesează absolut deloc. Asemenea delincvenți nu au nicio limită și mulți din acel neam, românii, ucid, masacrează și fură pentru câțiva euro».

Și încheie: «Nu mă interesează că a murit un superdelincvent. Unul în minus de întreținut, sunt de acord cu multe comentarii pe care le citesc online».

Cazul Bărbuță, deținutul care s-a sinucis în închisoarea Milano-Opera: șaisprezece agenți au fost suspendați de ministrul Justiției

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Doamna Ambasador, până la urmă de ce aţi venit la Torino?”

Sclavia femeilor românce din Sicilia în atenţia reprezentanţei Consiliului European în Italia