in

EXCLUSIV: Victor Socaciu va fi candidatul USL în diaspora

"De abia ieri am aflat şi eu", spune Victor Socaciu, marţi 16 octombrie, înainte de ultima şedinţă de partid pentru definitivarea listelor de candidaţi. Miercuri, 17 octoimbrie, va avea loc lansarea oficialâ a candidaţilor Uniunii.

USL a decis să-l trimită pe Victor Socaciu în lupta cu William Brînză, candidatul PDL în colegiul 1 din diaspora.

Victor Socaciu este în acest moment deputat de Mureş, dar partidul va trimite pe altcineva să candideze în acest colegiu.

Candidatura lui Victor Socaciu pentru postul de deputat în cel mai important colegiu din diaspora, colegiul nr 1, este susţinută de Cristian Rizea, preşedintele PSD Diaspora, însă nu este pe placul multor membri ai partidului din străinătate. Nemulţumirea mocneşte în rândurile social-democraţilor din Italia şi Spania, în special. De acest lucru este conştient şi Victor Socaciu, care ne-a declarat: "Ştiu că au fost foarte mulţi care au vrut să candideze şi probabil vor fi nemulţumiri. Dar eu nu vreau să intru în polemici cu organizaţiile. Doresc să ne unim forţele pentru a câştiga".

Marţi 16 octombrie, la sediul central al PSD din Kiseleff a fost convocată şedinţa pentru finalizarea listelor şi nu ar trebui să fie surprize în privinţa candidaturii lui Victor Socaciu.

Născut în 1953 la Braşov, Victor Socaciu este un îndrăgit interpret de muzică folk, lansat de cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu. Este inginer, membru al Uniunii Compozitorilor, absolvent al Şcolii Populare de Artă, căsătorit, cu doi copii.

Este membru PSD din anul 2001.

CV integral

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Actriţa Lindsay Lohan i-a cerut lui Cătălin Botezatu să pretindă că este logodnicul ei

Românii din străinătate, cei mai mari investitori: au trimis 36 de miliarde euro în opt ani