in

Gafa lui William Brînză: „Românii din Brief, bine integrați”

La sfârşitul lunii octombrie, la Bucureşti,  a avut loc o întâlnire, organizată de Comisia Românilor de Pretutindeni, din cadrul Camerei Deputaților, cu ambasadorul Irlandei în România, John Morahan. Ambasadorul Irlandei s-a întreţinut pe larg cu deputatul William Brînză, care a fost contestat recent pentru o distincţie primită pentru activitatea sa în favoarea românilor de peste graniţe.

La încheierea întâlnirii, ambasadorul le-a oferit participanţilor câte o carte cu titlul – "Ireland in Brief" (Irlanda pe scurt).

Foto: William Brînză şi coperta volumului "Ireland in Brief"

Potrivit site-ului pesurse.ro deputatul Brânză a început să laude în engleză, comunitatea românească din oraşul BRIEF – "Excelenţa voastră, am vizitat deseori acest oraş BRIEF. E un oraş foarte frumos şi vrem să mulţumim prin dumneavoastră autorităţilor locale de acolo pentru atenţia pe care o acordă importantei comunităţi româneşti de acolo"

Potrivit aceleiaşi surse, ambasadorul irlandez  a trecut repede de la uimire la amuzament. Cu greu cei din staff l-au oprit pe domnul Brânză William din pledoaria pro-comunitatea românească din Brief. Au reuşit doar după ce i s-a explicat că BRIEF însemnă altceva şi nu e numele unui oraş.

Citeşte şi:

VIDEO/ William Brînză comparat cu un zeu al diasporei: “Armonia românilor de peste graniţe este capodopera lui"

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Maria Ştefanache: “Sunt mulţi artişti români aici care trebuie promovaţi”

Belgia va ridica restricţiile impuse românilor