in

Gasparri îl confundă pe Jim Morrison cu un hoţ slav. «De acest ”star” ocupaţi-vă voi!»

Fotografia lui Jim Morrison care l-a făcut să cadă în capcană şi pe un cunoscut frecventator al reţelelor sociale precum senatorul Forza Italia Maurizio Gasparri face înconjurul internetului.

De fapt, un utilizator i-a trimis fostului ministru fotografia legendarului solist al formaţiei The Doors, pretinzând că este vorba de un cunoscut jefuitor slav. Este un colaj foto creat de grupul satiric de pe Facebook «Vergogna Finiamola Fate Girare» care face glume pe seama postărilor populiste ce circulă pe Facebook şi Twitter.

«Acesta este Goran Hazdic, a comis peste 50 de jafuri în nord-est însă de fiecare dată când este prins este eliberat. De-ajuns!!! Să-l trimitem de aici!!! Renzi acasă!!!», se citeşte în textul scris peste fotografia originală a cântăreţului, fotografie luată de pe Wikipedia.

Utilizatorul glumeţ i-a trimis senatoirului această fotografie via Twitter, întrebându-l ce părere are «de acest alt scandal italian». Gasparri a căzut în capcană şi a răspuns: «O ruşine!!!». Apoi înţelegând că a fost păcălit, îl apostrofează: «Te-au internat deja?». După câteva minute senatorul este atacat pe reţea.

Chiar dacă el încearcă să se apere: «Îl cunosc pe Platon, Hegel, Beethoven, de acest „star” ocupaţi-vă voi!». Dar deja este târziu, gluma face înconjurul internetului şi unul dintre utilizatori comentează: «gasparripdl are dreptate, gata cu intrarea delincvenţilor străini, să închidem #thedoors!».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dacia Arena, stadion cu nume românesc la Udine

Messina, au furat cablurile de iluminat public din parcul municipal, doi români arestați