in

Ilinca, PDL Italia: „Călin Cincu s-a autosuspendat din partid”

PDL Italia anunţă că filiala Ravenna a PDL Italia nu mai este condusă de Călin Cincu. Dumitru Ilinca (foto) ne-a trimis la redacţie un comunicat şi auto-suspendarea din partid a lui Cincu. Iată comunicatul:

«In urma articolului aparut in ziarul “Gazeta Romaneasca”, referitor la domnul Calin Cincu, in care acesta era prezentat ca sef al filialei PDL Ravenna, organizatia PDL Italia face urmatoarea precizare: incepand cu data de 1 aprilie 2011, domnul Calin Remus Cincu s-a autosuspendat din functia de presedinte a filialei PDL Ravenna, deoarece a ales sa desfasoare o activitate de tip sindical, dumnealui constituind o organizatie numita “FEDERIMMIGRATI”.

Pentru conformitate, va atasez si declaratia personala a respectivului, urmand ca in virtutea dreptului la replica sa publicati punctul nostru de vedere, fapt prin care reusiti sa nu mai prejudiciati imaginea organizatiei noastre.

Totodata facem un apel catre reprezentantii mass-media ca in cazul in care apar asemenea situatii, sa fim contactati la adresele si numerele de telefon mentionate in acest comunicat!»

Dumitru Ilinca

Preşedinte PDL Italia

Mobil : 0039 340 731 9072 ; 0040 725 638 783
E-mail: [email protected] , [email protected]

Mai jos, auto-suspendarea lui Călin Cincu


 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Autocar cu români ce se întorceau din Spania, implicat într-un accident: un mort şi 22 de răniţi

MoneyGram Award 2011 Italia: Nelu Mega, premiu pentru afacerea cu cea mai bună creştere din 2011