in

Lavinia Năstase: „Nereguli la vot în Sicilia”

Lavinia Năstase (PDL Roma) i-a răspuns lui Daniel Bălteanu, membru din partea MAE în comisia electorală de la Canicatti, în legătură cu incidentele din secţia de votare. Daniel Bălteanu l-a acuzat pe preotul Pavel Matyas că ar fi făcut scandal în localul electoral, la primele ore ale dimineţii, însoţit de „alegătoarea Lavinia Năstase”.

Canicattì- Preot alungat din secţia de votare: "Ieşi afară, popo!"

Legat de declaraţiile lui Daniel Bălteanu, Năstase afirmă: „Pe Daniel Bălteanu l-am susţinut şi eu personal în alegerile locale, nu intru în detalii”.

 

Rizea (PSD Diaspora) acuză abuzuri la secţiile de vot din Sicilia

Iată versiunea Laviniei Năstase: „Vreau să precizez că m-am dus la secţia de votare din Canicatti’ sâmbătă după amiaza, la ora 17:45, când trebuia să se sigileze urna de faţă cu membrii comisiei, conform procedurii. Am descoperit că sediul era închis. Eram împreună cu Mihaela Căruceriu, desemnată de PSD să facă parte din comisie, dar care nu apărea iniţial pe listele MAE. Nici reprezentantul desemnat de PC, nepotul părintelui Pavel, Borcea Nicolae, nu era pe liste. A doua zi am venit la secţie, invitată de părintele Pavel. Am cerut cu un ton calm preşedintei comisiei să verifice prezenţa pe listele de observatori a celor doi. Acolo am văzut cabinetele de vot amplasate în spatele mesei comisiei, ceva cu totul neobişnuit. Am făcut şi o sesizare la BEC, iar la ora 10 dimineaţa i s-a permis doamnei Căruceriu să facă parte din comisie. Atunci am votat şi eu, eram a zecea pe listă. Mai adaug că am fost apoi şi la secţiile din Caltanissetta şi Catania. La Caltanissetta secţia de votare era amplasată în biroul privat al unui contabil italian, nu la bibliotecă, cum se anunţase iniţial”.

Lavinia Năstase: "Eu ştiu cum se fraudează"

În legătură cu prezenţa ei alături de reprezentanta PSD, Lavinia Năstase a răspuns: „Încă mai am în poşetă carnetul de membru PDL, dar sunt foarte nemulţumită de cum s-au comportat parlamentarii PDL în diaspora. Iar în ţară, am făcut campanie pentru Partidul Ecologist, la ultimele alegeri”. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

REFERENDUM 2012: BEC a anunţat rezultatele finale

Paşaport pentru vot