in

Magda Bistriceanu pleacă din PSD Diaspora la Forța Civică

Magda Bistriceanu, secretar executiv PSD Diaspora a demisionat și a trecut la Forța Civică, în tabăra lui Mihai Răzvan Ungureanu. Fosta ”imagine PSD” ne-a declarat că intenția a existat mai de mult timp dar anunțul l-a făcut după desemnarea candidaților din ARD, pentru a nu lăsa loc la comentarii și a nu se vehicula ideea că a dorit un loc de candidat pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

”Am decis să răspund pozitiv invitaţiei partidului Forța Civică de a mă înscrie în rândurile sale. Am primit această propunere de mai mult timp, dar am luat această hotărâre abia acum, după ce s-a finalizat procesul de înregistrare a candidaţilor pentru Parlament. Nu am dorit să las loc de interpretări, cu atât mai mult cu cât nu doresc să obţin vreo favoare sau vreun colegiu. Am părăsit PSD şi m-am alăturat Forţei Civice fără prea multe regrete.” ne-a declarat Magda Bistriceanu în exclusivitate.

Magda Bistriceanu: „PSD, afacere de familie”

Întrebată dacă nu se teme de faptul că va fi catalogată drept traseistă, Magda Bistriceanu ne-a declarat că atîta timp cât nu a ocupat o funcție de demnitar și nici vreun alt folos derivat din noua adeziune, nu e cazul să fie denumită astfel.”Până la urma cel mai reuşit exerciţiu democratic constă în participarea activă a fiecăruia dintre noi la viaţa publică, nu la un rol de simplu spectator. Această oportunitate mi-o oferă Forţa Civică. Esenţa democraţiei este implicarea fiecărui cetăţean, acesta este şi motivul pentru care am decis să fac un pas important, alăturându-mă unei echipe care clădeşte un proiect politic nou. M-am înscris în Forţă Civică pentru că-mi doresc să susţin această echipă către care se îndreaptă cele mai multe speranţe din parte tuturor cetăţenilor oneşti, cu bun simţ şi responsabili. Consider că este de datoria mea să fac acest pas, pentru a avea sentimentul că fac ceva util pentru semenii mei, pentru ţara aceasta, pentru toţi cei care mai cred că lucrurile pot fi îndreptate în bine! Voi lupta în continuare pentru că cei care respectă valorile lumii către care tindem, să obţină încrederea cetăţenilor pentru a guverna în interesul României şi al romanilor. Nu pot fi denumită traseistă atâta timp cât nu am profitat de vreo funcție de demnitar sau alte foloase materiale.”

Magda Bistriceanu, secretar-executiv PSD Diaspora: ”Votez contra suspendării”

Magda Bistriceanu ne-a mai declarat și faptul că va continua să monitorizeze și să-și aducă aportul și în Diaspora, acolo unde a activat și în PSD Diaspora. ”Legat de Diaspora pot spune că Forța Civică nu are candidați în circumscripția 43 dar voi susține candidatii ARD și aici mă refer inclusiv la Moldova unde vreau sa-l ajut pe domnul Eugen Tomac. Consider că românii din străinătate trebuie să aibă parte de o atenție mult mai importantă din partea politicienilor români, acolo sunt persoane de o deosebită calitate morală și profesională.”

Într-un interviu pentru revista Kamikaze, Magda Bistriceanu, atunci secretar executiv al PSD Diaspora, declara următoarele:”În diaspora se mai schimbă lumea, mulţi membri PSD din ţară au plecat în afară şi menţin legătura cu noi, ei în mare parte sunt electoratul nostru. Acum mai observ ceva, oamenii nu mai sunt atât de manipulaţi deşi cei din afară au înţeles mult mai bine decât membrii noştri din interior ce periculos este scandalul legat de plagiat. Cred că plagiatul mai mult va conta la alegeri decât asocierea cu fostul preşedinte Iliescu.”

Andi Rădiu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Campanie fără pomeni electorale cu alcool şi mâncare

1,3 milioane de români îşi serbează onomastica de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil