in

Ofensiva PSD în diaspora continuă: a înființat o nouă filială în Cipru

PSD Diaspora a pus recent bazele unei colaborări cu mai multe organizații și asociații ale românilor stabiliți în Cipru.

Comunitatea românească din această țară este una importantă, ca număr și implicare, fiind reprezentată de categorii profesionale diverse, ce activează în multe sectoare de activitate, de la cel cultural, până la cel al construcțiilor sau activități de servire în restaurație. Din acest motiv, s-a resimțit nevoia intensificării relațiilor de colaborare, cererea pentru suportul PSD Diaspora venind din interiorul comunității românești, ca urmare a nevoilor și problemelor cu care aceasta se confruntă.

PSD Diaspora se pregătește de alegeri: a anunțat lansarea oficială a filialei PSD Germania

“Rolul nostru este acela de a fi alături de toate comunitățile de români de pretutindeni, să știm să îi ascultăm și să colaborăm în mod constructiv, astfel încât menținerea legăturii lor cu țara de origine să nu rămână doar o dorință, ce poate deveni realitate doar cu ocazia organizării unor evenimente culturale sau cu ocazia unor sărbători tradiționale.

Prin începerea acestei noi colaborări ne dorim să stabilim parteneriate concrete în diverse domenii, de la cel economic la cel cultural, care să sprijine comunitatea de români din Cipru în afirmarea propriilor interese și valori”, a afirmat Stela Arhire, Secretar General al PSD Diaspora.

Steluța Mihalache a fost alesă în funcţia de preşedinte al PSD Cipru.

14 septembrie 2014
Biroul de presă al PSD Diaspora

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pescara, descindere la depozitul de marfă furată, carabinieri agresaţi de hoţi români

Român de 52 de ani, ucis de un conaţional după o petrecere într-un parc aglomerat din Roma