in

PD va susţine un român la următoarele alegeri locale de la Roma

Filiala din Roma a Partidului Social Democrat şi cea a Partidului Democrat Italian au semnat un protocol de colaborare, pe 18 noiembrie, la sediul naţional al PD din Roma. Responsabilul filialei partidului italian a promis că Partidul Democrat va susţine candidatura unui român la alegerile administrative care vor avea loc în capitala Italiei.

"Vom adapta protocolul la nivelul fiecărui municipiu al Capitalei şi vom fi mai aproape de cetăţenii români adresându-ne direct în limba română", a explicat pentru Agerpres Marco Miccoli, secretarul PD Roma. Politicienii sunt conştienţi de lipsa de interes a românilor pentru viaţa politică. Pentru Miccoli, acest lucru reprezintă o provocare. "Românii trebuie să înţeleagă că a avea un reprezentant la primărie sau ţintind şi mai departe, în Senat, le va aduce multe avantaje. Tocmai acest lucru îl
prevede protocolul nostru: susţinerea candidaturii unui român la următoarele alegeri locale", a completat Miccoli.

"Am depăşit prin muncă – a declarat Eugenio Patanè – tema fricii care este insuflată pe timpul campaniei electorale de Alemanno, vorbind mai ales despre oportunitate, posibilitate, coeziune. Acum se deschide un sezon nou făcut din obţinerea de drepturi în urma unei integări realizate. Vom colabora cu PSD-ul român până la capăt cu obiectivul de a-i face să participe la viaţa politică pe cetăţenii români în rândurile noastre până la obţinerea rezultatului unor aleşi români în consiliile Capitalei".

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În culise la Rai Uno, cu Ştefan Atîrgoviţoae: “Pentru mine, muzica e şi o distracţie”

La Mulţi Ani, România!