in

Președintele PNL Diaspora, Victor Ionescu, acuzat de legături periculoase cu SECURIȘTI din Serbia

„In perioada 13-14 februarie am efectuat o vizita in Serbia, in comunitatile romanesti avand intalniri atat cu reprezentanti ai PNL Organizatia Serbia, ai societatii civile, mass-media dar si cu lideri ai Partidului Romanilor. Am constat in urma discutiilor o deschidere foarte mare fata de Partidul Naţional Liberal, facebook.com/pnl.ro si fata de principiile si valorile acestuia”, scrie pe pagina sa facebook.com/victorlucianionescu, președintele PNL Diaspora, Victor Ionescu, preluat de corespondentul Romanian Global News din Voivodina.


Plecat câine sur la vânat de votanți, prin Serbia, fără cel puțin să se consulte cu parlamentarii PNL care cunosc spațiul, Victor Lucian Ionescu a fost „bine” direcționat către unul din marii infractori ai comunității românești din Serbia, Ion Cismaș.

Acesta, după cum bine se știe, a devalizat conturile Comunității Românilor din Serbia după care, punând gaj propietățile CRS, a mai făcut și niște împrumuturi pe care evident le-a devalizat și pe acelea. În fapt, individul, aflat în cercetare în mai multe dosare, se bucură de protecția celor care l-au dirijat încă de pe timpul când era prefect al Banatului de sud și a fost fotografiat și filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu garda sa de corp. Adică de serviciile secrete sârbe.

Încercarea de distrugere a CRS, cea mai veche și mai puternică organizație românească din Voivodina, a fost unul din obiectivele de etapă a securității sârbe, Cismaș fiind principalul instrument. În acest moment statul român încearcă să salveze CRS și propietățile acesteia, după ce Cismaș și complicii săi au încercat să le distrugă.

Cum s-a proptit presedintele PNL diaspora, care habar nu are ce se întâmplă în Serbia, cu adevărat, direct în infractorul Ion Cismaș și în omul autorităților sârbe de la conducerea ziarului Libertatea, Nicu Ciobanu, compromițând astfel PNL în ochii celorlalți români din Voivodina? Simplu. Ca orice papagal politic care are impresia că se pricepe la toate, Ionescu a luat de bun mesajul trimis de un partiduleț de buzunar înființat de veșnicul în căutare de glorie, dr. Ion Sfera, care de când se știe tot face, inutil, partide, sau trece de la unul la altul. „Partidul Românilor”, noul partid al lui Sfera, după ce și-a băgat un reprezentant în PNL de la Timișoare, adică pe nevasta lui Sfera, s-a gândit că este bine să se pună bine cu noua putere de la București, reprezentată de Klaus Iohannis, si, a trimis la PNL central, un mesaj de felicitare.

Mesajul a intrat pe mâna lui Ionescu care descoperind că în Serbia sunt români și chiar un partid românesc (neștiind că acolo partidele se fac ca ciupercile după ploaie din câțiva oameni) imediat s-a urcat pe problemă sesizând oportunitatea (falsă dealtfel, în Voivodina votează în medie 20 de persoane cu cetățenie română) de a se transforma în mesager al lui Klaus Iohannis în Serbia.

Sigur, orgoliul și prostia de a nu întreba câte ceva pe colegii săi parlamentari l-au aruncat pe președintele PNL diaspora, Victor Ionescu, în brațele securității sârbe. Și, apropos. Ar trebui cercetat dacă cumva și în spatele „infiltrării” doamnei Sfera în PNL Timișoara se află interese sârbești…chiar fără ca ea să știe acest lucru.

Faptul că doi indivizi de teapa lui Ion Cismaș și Nicu Ciobanu, cărora toată comunitatea românească din Voivodina le știe legăturile cu securitatea sârbă, s-au lipit de partidul lui Ion Sfera și sunt băgați la înaintare ca și contacte cu delegațiile care vin din România, confirmă interesul securității sârbe pentru „parazitarea” legăturilor pe care românii din Serbia le au cu puterea politică de la București și confirmă utilizarea partidului lui Sfera de către „antenele” utilizate de autoritățile sârbe.

Evident toate acestea nu s-ar întâmpla dacă partidele politice din România nu ar pune tot felul de habarniști să se ocupe de domeniul „românii de pretutindeni” pe care toți îl consideră un fel de agenție de turism în care merg să facă excursii.

Vreți să aflați cine face parte din PNL, Organizația Serbia, cu care se laudă Victor Ionescu? Vă lăsăm să ghiciți!

Dacă Alina Gorghiu, care la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului a luat oarecum contact cu problematica românilor de pretutindeni, continuă să promoveze astfel de băieți care le știu pe toate, care se mai și laudă că vor prelua postul de secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, atunci nu este nicio deosebire între PNL și PSD.

sursa: Romanian Global News

Prima reuniune a filialei PNL Roma: „Nu îl recunoaştem pe Victor Ionescu, autointitulat preşedinte al PNL Diaspora”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Țigara electronică începe să ardă: Fiscul italian triplează accizele

Torino, și-a ucis soția din gelozie, în fața copilului. «Tata a luat o bâtă și a lovit-o în cap pe mama»