in

PSD Italia: „Protestul de la Ambasadă nu a avut caracter politic”

La manifestaţia de duminică de la Roma, din faţa Ambasadei României, au participat doi membri marcanţi ai PSD Italia: Ciprian Manoliu şi Florin Tătaru.

„Spus în ton cu manifestaţia, eu am participat din trei motive: Jos Băsescu, jos actuala guvernare, alegeri anticipate!”, spune Ciprian Manoliu, şeful PSD Milano (în dreapta, în imagine). „Consider că protestul de la Roma nu a avut un caracter politic. Oamenii care au venit în faţa ambasadei au protestat împotriva situaţiei dezastruoase şi au fost solidari cu cei de acasă, care trăiesc vremuri dificile, datorate guvernării portocalii.

Sper ca această manifestaţie să aibă un ecou, să trezească comunitatea. Deşi termenul de comunitate nu e prea bine delimitat în cazul nostru, a celor din Italia. Lipsesc liderii, ideile comune şi dorinţa de unire. Noi vom continua protestele şi la Milano. Duminică 29 ianuarie, începând cu ora 14, vom organiza un protest în faţa consulatului. Avem autorizaţia şi sperăm într-o prezenţă masivă.”, ne-a mai declarat Manoliu.

Florin Tătaru, preşedintele PSD Roma (în stânga, în imagine), spune că a participat la manifestaţie ca român nemulţumit, dar şi ca om politic. „Am manifestat împotriva situaţiei catastrofale din ţară, împotriva abuzurilor şi nepriceperii guvernării. Ca om politic, a fost practic o continuare a protestelor făcute de PSD, împreună cu PNL. Am participat alături de ARI şi alături de alţi politicieni, dar în opinia mea manifestaţia de la Roma nu a avut un caracter politic. A fost un protest împotriva guvernării actuale şi a preşedintelui Băsescu”, a mai declarat Tătaru.

A.R.

Protest la Ambasada României de la Roma

PDL Italia despre mitingul de la Roma:”Este o vânătoare de vrăjitoare”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tradiţional românesc – Ghidul celor ce simt româneşte

Video / Românii din Padova au manifestat în faţa Prefecturii, în semn de solidaritate cu protestatarii din România