in

PSD, protocol de colaborare cu CISAL

PSD a încheiat un protocol de colaborare cu sindicatul CISAL din Italia, documentul fiind semnat, duminică 23 octombrie, la sediul central al PSD din Bucureşti, de deputatul Cristian Rizea, preşedinte al PSD Diaspora şi de Dino Antonio Corola, reprezentantul sindicatului. Rizea a declarat că acesta reprezintă un pas înainte pentru sprijinirea comunităţilor româneşti din străinătate.

Potrivit acestuia, documentul semnat este şi un semnal important pentru cei care trăiesc în Italia, pentru care actualul guvern "nu face nimic". El şi-a declarat speranţa că, în continuare, PSD Diaspora va semna protocoale cu sindicate din Spania şi din alte ţări unde există comunităţi mari de români.

Reprezentantul sindicatului CISAL, Dino Antonio Corola, a arătat că semnarea protocolului de colaborare reprezintă un lucru important, deoarece acesta conţine şi prevederi referitoare la muncitorii italieni care lucrează în România.

Arătând că CISAL este un sindicat independent, Corola a precizat că aceasta este o garanţie a stabilităţii organizaţiei pe piaţa muncii din Italia. Dino Antonio Corola a mai arătat că CISAL nu face acest accord din motive de imagine, ci cu scopul de a sprijini muncitorii români şi italieni. Într-un comunicat de presă, PSD menţiona că sindicatul CISAL este unul dintre cele mai mari sindicate din Italia, la care au aderat câteva mii de cetăţeni români care lucrează în Peninsulă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iana Matei dezvăluie faţa ascunsă a traficului de prostituate: “Fete cumpărate şi vândute ca simple bucăţi de carne”

Studiu/ 60% dintre români cred în deochi