in

Rareș Bogdan și-a început campania electorală în Italia: «M… PSD»

Rareș Bogdan a început, alături de Oreste Teodorescu, un turneu în diaspora pentru a promova lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Rareș Bogdan a ajuns vineri în Italia, la Treviso, unde a fost așteptat la aeroport de un grup de români care aveau pancarte anti-PSD.

”Am ajuns în Italia. Nu va puteți imagina câtă bucurie ne-au produs, lui Oreste și mie, acești români senzaționali care ne-au așteptat la aeroportul din Treviso! Sunt harnici, inteligenți, plini de speranța. Ei sunt o părticică din România frumoasă! Ei sunt o părticică din izvorul de energie care a făcut posibil protestul din 10 august! Mă înclin în față lor!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

La Milano, Rareş Bogdan a anunţat că va deschide birouri parlamentare în unele ţări cu comunităţi româneşti puternice din Diaspora: Italia, Spania, Marea Britanie. Ele vor fi un fel de ”celule” de reactivare a spiritului românesc dinspre Diaspora spre România, via Parlamentul European, a mărturisit Rareş Bogdan, citat de ziariștii.com.


Rareș Bogdan și Oreste, invitați de grupuri civice românești din Italia, primele întâlniri la Padova și Milano

Rareș Bogdan plânge pentru Diaspora: «Frații noștri care trimit bani în țară…»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alessandria, s-a certat cu o prostituată și a atras atenția, român căutat pentru o condamnare la 11 ani de închisoare

Asociația Românilor din Italia, atac la Rareș Bogdan: «Practici staliniste»