in

Șeful PSD Diaspora crede că extratereştrii sunt prezenţi pe Pământ şi conduc lumea: ”Am simțul RAFINITĂȚII”

Preşedintele PSD Diaspora şi vicepreşedintele Comisiei de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor, Cătălin Rădulescu, crede că extratereştrii sunt prezenţi pe Pământ şi conduc lumea.

Cel puţin asta reiese din mesajele pe care le postează pe pagina sa de Facebook. Deputatul de Argeş distribuie articole de pe site-uri conspiraţioniste legate de civilizaţii extraterestre şi, în plus, promovează mesaje anti-americane.

Iar când nu face asta, Cătălin Rădulescu îşi face fotografii în baie sau în dormitor, pe care ulterior, le publică pe reţeaua de socializare, scrie antena3.ro.

În replică, Rădulescu a spus că autoarea articolului „nu are simţul rafinităţii” pe tema civilizaţiilor extraterestre.

„Îmi pare rău că eu am sustinut întotdeauna Antena 3… Probabil că doamna care m-a facut… probabil că nu are simtul rafinităţii (!!!) şi al fineţii acestor lucruri, dar pentru dânsa şi pentru ceilalţi, eu am 60 de initiative legislative, nu am avut nicio absenţă şi dacă duminica am chef să şeruiesc 800, 1000 de lucruri, o chestie că extretareştrii conduc lumea…”, a declarat Rădulescu, înaintea şedinţei deputaţilor PSD.

„Activitatea unui parlamentar considerat în primele locuri, că discută despre extratereştri e treaba mea, e viaţa mea privată, care sunt intelectual (sic) ca medic, nu ca alţii care sunt muncitori necalificaţi prin Parlamentul ăsta”, a mai spus Rădulescu.

Acesta a explicat că nu crede că singura planetă pe care există civilizaţie este Terra şi că, în opinia sa, „Iohannis şi Cioloş sunt extratereştri”.


 Președintele PSD Diaspora A EXPLODAT: «PSD a fost ocupat de cooperativa masonică-securistă, care a acţionat ca o mafie ordinară»

 VIDEO – Șeful PSD DIASPORA tremură de frica refugiaților: „Dacă cineva pune o bombă?”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Intoxicăm Europa: Brânza cumpărată dintr-un magazin românesc a băgat în spital un copil la Florența

Ticăloșie sângeroasă. Românca abandonată de soțul italian pe autostradă, ucisă de o mașină