in

Austria a luat foc după ce s-a anunțat că primul copil născut în 2018 are părinți musulmani: ”Sper să moară în pătuț”

Scandal în Austria după mediatizarea faptului că primul bebeluș născut în 2018 în această țară are părinți musulmani. Vestea că primul bebeluș născut în 2018 are părinți musulmani nu a fost primită cu bine de către toți austriecii. Un val de mesaje pline de ură l-a forțat până și pe președintele țării să intervină, relatează The Telegraph, citat de Jurnalul Românesc din Austria.

”Bine ai venit, dragă Ansel” a scris pe Facebook președintele Alexander Van der Bellen pentru fetița care a venit pe lume în primele minute din 2018, în Viena. Acesta le-a transmis celor care i-au adresat mesaje de ură că ”toți oamenii se nasc liberi și egali în drepturi și demnitate” și i-a blamat pe cei care au scris opinii agresive.

”Sper să moară în pătuț”, ”Deportați imediat aceste gunoaie”, ”Femeia are cancer? Sau de ce poartă văl pe cap?” sunt câteva dintre mesajele scandaloase postate de unii austrieci pe site-ul publicației Heute. Multe dintre ele au fost șterse, potrivit New York Times care completează că nu toate mesajele au fost pline de ură și dezgust. Mulți austrieci au sărit în apărarea bebelușului și a familiei lui cu urări de bine.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Silvio Berlusconi despre migranții ilegali: ”Nu au nicio posibilitate să obţină un loc de muncă stabil în Italia”

Italia, autoturisme fără asigurare: ce pățiți dacă sunteți prins cu o mașină care nu deține o poliță de asigurare valabilă