in

Banca Transilvania a inaugurat Sucursala Italia, în prezenta ambasadoarei Dana Constantinescu

Banca Transilvania, singura bancă românească din Italia, a inaugurat oficial Sucursala BT Roma. Evenimentul a început cu momentul tăierii panglicii de către Excelenţa Sala, doamna Dana Constantinescu – Ambasadorul României în Italia, dl Horia Ciorcilă – Preşedintele Consiliului de Administraţie BT, dl Roberto Marzanati – Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al băncii şi dl Omer Tetik – directorul general BT.

În cadrul discursului susţinut cu această ocazie, dl Horia Ciorcilă a declarat: „Ideea extinderii băncii noastre în Roma s-a născut anul trecut, în primăvară. Aceasta a fost primită cu entuziasm de toata lumea – de la acţionari, la angajaţi. Iată că, la câteva luni de la acel moment, vedem că ideea s-a materializat. Sperăm ca în Italia să avem succesul din România. Să fie într-un ceas bun!”.

De asemenea, dl Omer Tetik a afirmat, în cadrul discursului său: „Italia este o piaţă nouă pentru noi, o provocare. Românii de aici au, de acum înainte, prin Banca Transilvania, banca lor”.

Banca Transilvania a deschis o filială la Roma, destinată în special românilor

Mesajul dnei Dana Constantinescu, Ambasadorul României în Italia, în cadrul Guest Book-ului evenimentului, este următorul: „Bun venit la Roma şi mult succes primei bănci româneşti în Italia, Banca Transilvania. Afaceri cât mai profitabile pentru bancă, pentru clienţii români şi cei italieni”.

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenţa unor oficialităţi locale, colaboratori, clienţi – români şi italieni.

Direcţia Marketing


Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în funcţie de active. Misiunea sa este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizată pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din 550 de sedii în România şi Italia, respectiv 1,65 milioane de clienţi activi. BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti, în 1997. Strategia sa este susţinută de acţionari puternici, printre care Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care deţine 15% din capitalul social al băncii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sosesc mai puţini străini, pleacă mai mulţi italieni

Georgeta, ”badante” în Piemonte: „Viaţa mea e aici, mi-e bine în Italia”