in

Incredibil! O valoroasă voleibalistă italiană, Noemi Signorile, emigrează în România. ”Sosesc aici cu mult entuziasm”

O știre din noul val, despre plecarea italienilor de valoare în România. CSM București plasează pe piață o lovitură de nivel internațional. Este voleibalista italiană Noemi Signorile, cireașa de pe tort a unei campanii importante de achiziții care proiectează formația din Capitală printre cele mai importante protagoniste ale sezonului 2017/2018 care urmează să înceapă, scrie sportstadio.it.

27 de ani, Noemi Signorile în ultimul sezon a câștigat medalia de argint în Cev Cup conducând printre altele echipa Unet Yamamay Busto Arsizio să-și dispute și un rol de prim-plan în campionatul italian de A1.

S-a născut la Torino și are 1.83 metri. Se laudă cu numeroase prezențe în Naționala italiană cu care în 2011 a câștigat prestigioasa Word Cup de volei feminin. Tot cu Naționala a câștigat Jocurile Mediteraneene în 2013. În Italia a câștigat un Scudetto, o Cupă a Italiei și o Super Cupă a Italiei. Noemi părăsește Italia pentru prima dată pentru a fi una dintre multele staruri straniere ale campionatului românesc și a ales CSM București ca viitoare destinație. Dulcele gust al noilor provocări a determinat-o să descopere noi țări și noi oportunități.

”Italia mi-a dat foarte mult în toate sensurile – a declarat Noemi Signorile – însă acum simt nevoia să încep o nouă provocare, ceva care să-mi ofere noi stimuli. Am primit oferte de la multe cluburi din Europa, însă am ales CSM pentru că e o echipă ambițioasă și printre altele are un antrenor excelent. Privind noul meu club am primit referințe foarte bune, este un mediu ideal în care să lucrezi. Campionatul românesc este de nivel bun, avem în față cel puțin trei echipe pretendente la titlu. Sosesc aici cu mult entuziasm și sunt gata să-mi înfrunt prima mea experiență sportivă în străinătate”.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Escroc italian, refugiat în România, arestat la Timișoara după mai bine de 10 ani de căutări

Firmă italiană caută șoferi profesioniști, categoria E, cu experiență