in

Între două filme, The Rock și Aquaman și-au găsit timp pentru un protest

Doi dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood, Dwayne ,,The Rock’’ Johnson și Jason Momoa, au făcut echipă în această vară, pentru a salva un teritoriu sacru din insulele Hawaii.

 Potrivit unui material publicat de CNN la finalul lunii iulie, cei doi actori, împreună cu alte vedete, au protestat împotriva construirii unui observator astronomic într-o zonă considerată sacră, de pe muntele Mauna Kea, susținând faptul că acțiunea lor nu este nici pe departe îndreptată împotriva cercetărilor științifice, sugerând faptul ca astfel de construcții ar putea fi ridicate și în zone considerate mai puțin sacre de către populația locală.

 Ideea construirii celui mai mare telescop din emisfera Nordică a fost lansată în urmă cu aproximativ 10 ani, când Universitatea din California și Institutul de Tehnologie din California (beneficiind de o colaborare internațională de 1.4 miliarde de dolari) au anunțat că intenționează să ridice uriașul telescop pe vârful Mauna Kea, muntele sacru din Hawaii. Pentru cei mai puțin familiarizați cu geografia internațională, să notăm faptul că, măsurat de sub nivelul oceanului, muntele Mauna Kea este cel mai înalt din lume, depășind chiar și vârful Everest, situat la granița dintre Nepal si Tibet. Construcția uriașului telescop de 30 de metri ar fi trebuit să înceapă în anul 2015.

 Prezența unui observator astronomic pe insulele din arhipeleagul Hawaii nu este ceva inedit, până la această oră fiind deja construite 13 astfel de instalații în zonă, majoritatea dintre ele în zone considerate sacre de către băștinași. 

 În vârstă de 47 de ani, Dwayne ,,The Rock’’ Johnson este unul dintre cei mai iubiți actori la ora actuală, fiind celebru mai ales pentru rolul din franciza de mare succes Fast & Furious. Potrivit revistei americane Forbes, în 2013 The Rock a fost actorul ce a încasat cei mai mulți bani, suma totală ridicându-se la aproximativ 52 de milioane de dolari (2012-2013). Pe lângă filmele din seria Fast & Furious, un alt rol ce a contribuit din plin la creșterea spectaculoasă a popularității actorului în ultimii ani a fost cel al doctorului Smolder Bravestone din filmul Jumanji: Aventură în junglă (2017). Ca atare, producătorii filmului au pregătit deja un nou film Jumanji, The Next Level, ce urmează să fie lansat în luna decembrie a anului în curs. Până atunci, fanii seriei se pot delecta încercând jocul video Jumanji la Unibet Casino, slotul produs de NetEnt fiind disponibil atât în variantă demo, cât și pe bani reali.  Dacă ,,The Rock’’ a locuit o perioadă în Hawaii, aliatul său din timpul protestului, Jason Momoa, este chiar născut la Honolulu, pe data de 1 august 1979. Cu 7 ani mai tânăr decât Johnson, Momoa este cunoscut publicului datorită rolului Ronon Dex din serialul Stargate Atlantis(2005-2009) și, mai ales, datorită rolului Khal Drogo, din fenomenalul serial HBO Game of Thrones. Aflat, și el, pe o pantă ascendentă de popularitate, Jason Momoa a fost ales să interpreteze rolul principal în blockbuster-ul Aquaman (Arthur Curry), lansat la finalul anului 2018. Notat cu 8.2 pe cinemagia.ro și 7.1 pe imdb.com, filmul Aquaman a acumulat încasări de 3.8 milioane de dolari în cele 9 luni de la lansare, primind foarte multe review-uri pozitive.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UNTOLD ,,Capitolul 5’’ a atras 45 de milioane de euro la Cluj

Dat jos din autocar, la miezul nopții, pe o autostradă în Italia, de atunci a dispărut. ”Ajutați-ne să-l găsim”