in

Povestea Annamariei, româncă la Catania: abuzată mai mulți ani de un italian, a avut curajul să-l denunțe

Abuzată ani de zile, își găsește curajul și înfruntă bărbatul care a profitat de ea. Annamaria are numai 19 ani, însă este o fată curajoasă. Pentru că a găsit forța de a denunța violurile suferite ani de zile din partea proprietarului locuinței sale, un comerciant catanez.

A făcut-o prima dată la TV cu ajutorul emisiunii ”Le Iene”, apoi într-un denunț prezentat forțelor de ordine.

Tânăra a rămas în tăcere ani de zile, în acea locuință luată cu chirie împreună cu mama: îi era teamă că proprietarul, care abuza de ea, le va da afară.

Însă după ce a devenit majoră a ieșit în față, a povestit totul carabinierilor și a făcut să fie arestat bărbatul care are antecedente penale pentru omor și pentru un alt viol comis în 2013. Comerciantul, de 74 de ani, a fost închis în penitenciarul Piazza Lanza din Catania.

Calvarul Annamariei a început când avea 13 ani, când s-a mutat la Catania și proprietarul locuinței a început să abuzeze de ea.

Datorită reporterului de la ”Le Iene”, dotat cu cameră ascunsă, reușește să înregistreze o lungă conversație cu bărbatul.

Prin videoul difuzat în emisiunea din 12 aprilie, Annamaria a denunțat totul la carabinierii de la unitatea din Liberino și a pus capăt unor ani de de abuzuri și violențe.

VIDEO ”Le ”iene” AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, soldați atacați de 100 de imigranți, doi militari răniți – VIDEO

La alegeri nu contează cine votează, contează cine numără. Dar de ce numai 2009?