in

Sexy-extorcare la Farra, român de 52 de ani, cere bani fostei amante: ”Dă-mi bani sau pun pe internet fotografii deocheate cu tine”

Un român de 52 de ani, căsătorit, cu un copil, rezident la Farra, în provincia Treviso, a fost prins în flagrant încasând bani de la fosta amantă, după ce o amenințase că va publica pe internet foto în situații jenante. Fotografiile fuseseră făcute pe timpul când între cei doi existase o relație. Femeia, M.G.B. de 52 de ani, tot româncă, nu a acceptat situația și în loc să cedeze amenințărilor s-a prezentat la carabinieri. Militarii i-au organizat un flagrant și l-au arestat după ce încasase de la femeie 250 de euro.

Românul i-a propus femeii să se întâlnească într-un bar din centrul localității Farra, cerându-i un acont de 250 de euro. Femeia, sfătuită de carabinieri, s-a prefăcut că ar ceda amenințărilor și l-a anunțat pe fostul amant că e de acord cu propunerea lui. La întâlnire a fost însoțită de trei militari îmbrăcați în civil care au supravegheat permanent ”tratativa”.

În momentul în care O.T.F., românul de 52 de ani, a luat banii și a ieșit din bar, militarii ajutați de o patrulă activă de carabinieri l-au blocat și arestat. La dispoziția judecătorului, bărbatul a fost pus în arest la domiciliu.

Povestea dintre cei doi se terminase de ceva timp, dar românul, probabil într-o criză de lichiditate și  cu probleme de muncă, a încercat să recupereze niște bani, șantajând femeia. După primele cercetări rezultă că femeia i-a mai dat bani, puțini, fostului amant, dar când acesta i-a cerut 250 de euro, aceasta nu a mai stat pe gânduri și l-a denunțat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un primar din Italia oferă câte 2.000 de euro oricui se mută în localitate. ”Oricine e binevenit să locuiască aici”

Angajați după facultate, Italia penultima în Europa: doar 58% din italienii licențiați găsesc de muncă în trei ani