in

VIDEO – Tornadă în sudul Italiei: numeroase daune materiale și răniți duși în stare gravă la spital

A apărut din senin, luni, în jurul orei 18.20, fără ca populația să fie avizată. Un curent de aer extrem de puternic, asemănător cu o furtună de gradul 2 (pe o scară de la 1 la 5) a lovit pe neașteptate localitățile din jurul orașului Caserta, Campania, cauzând multe daune materiale dar și rănirea mai multor persoane din care 8 internați la spital, unul în stare destul de gravă, anunță agenția de presă italiană ANSA.

Tornada a fost însoțită și de ploaie foarte puternică și a creat numeroase daune materiale în localitățile San Nicola la Strada, San Marco Evangelista, Marcianise, San Tammaro. S-au înregistrat multe probleme de circulație, inclusiv pe Autostrada A1, unde un TIR a fost răsturnat de vântul puternic.

Șase rulote au fost dărâmate dintr-un depozit situat în apropiere de ieșirea Caserta Sud și pur și simplu duse de curenții puternici pe lungă distanță.

Multe obiecte, unele metalice, au fost aruncate pe Autostrada A1 ducând la nenumărate cazuri de mașini lovite, unele persoane fiind rănite.

Tornada a rupt mulți copaci, stâlpi de electricitate și telecomunicații, iluminat public și semne de circulație, panouri publicitare și indicatoare. Un astfel de panou, al unui fast food din San Nicola La Strada a căzut pe mai multe mașini.

https://www.youtube.com/watch?v=NcRjKCzlnFw

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Calabria, româncă lovită în față cu violență și jefuită în plină zi de un italian, bărbatul a fost arestat

Sărbătoarea Mărțișorului la Bari: ”Au venit români de departe, dornici de tradiția mărțișorului”