in

A căzut de la şapte metri din cauza unor ochelari

S-a urcat pe o platformă pentru a-şi recupera ochelarii de sudor dar şi-a pierdut echilibrul. Accident grav pe 1 decembrie la Arena Po (provincia Padova): un muncitor român a căzut de la şapte metri înălţime. Muncitorul s-a urcat pe o platformă, la 5 metri înălţime, dar şi-a pierdut echilibrul şi a căzut nu la sol, ci într-o groapă cimentată de 2 metri adâncime, în total 7 metri.

Nicolae Radu, 52 de ani, domiciliat în provincia Venezia, este acum internat în stare gravă la Policlinico San Matteo din Pavia. A suferit fracturi la picioare şi alte răni, dar viaţa sa nu este în pericol. Accidentul s-a produs în dimineaţa de 1 decembrie, în jurul orei 7, în interiorul halei firmei Tecnosaldo, la Arena Po. Muncitorul, care este angajatul unei firme externe de instalaţ ii, tocmai sosise în hală şi îşi începea tura.

Potrivit cotidianului “La Provincia Pavese”, conducerea susţine că accidentul s-a produs într-un loc al halei diferit de cel în care trebuia să înceapă lucrul muncitorul. “Din păcate, în loc să meargă pe unde trebuia, s-a urcat în picioare pe poziţionator, care este o aparatură care foloseşte la sudat, şi şi-a pierdut echilibrul”, explică Simone Bladrighi, patronul firmei care se ocupă de sudarea racordurilor şi ţevilor pentru sectorul petrochimic şi are 14 angajaţi.

“Muncitorul lucrează pentru o firmă căreia i-am dat în antrepriză câteva lucrări. Nici nu ştiam că avea ochelarii în acel loc. Nu eram acolo în acel moment, dar m-au anunţat, m-am dus la faţa locului şi am chemat salvatorii. Este un miracol că nu s-a întâmplat ceva mai rău”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Şi-a ucis fratele din gelozie, cioban condamnat la 12 ani

Eugen Tomac (ARD): „Trebuie să simplificăm legile care-i vizează pe românii din afară”