in

A furat 120.000 de euro, după ce a spart zidul unei bănci din Italia cu tractorul, român de 21 de ani, arestat în România

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, căutat pentru o spargere de 120.000 de euro, în Italia, a fost prins de poliţiştii din judeţul Olt, după ce fusese dat în urmărire internaţională.

Din motive necunoscute, băiatul s-a întors în România şi a fost prins în cadrul unei descinderi domiciliare pe raza comunei Iancu Jianu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Iancu Jianu şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut o descindere domiciliară pe raza comunei Iancu Jianu, scrie observator.tv.

În urma activităţii, poliţiştii au depistat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu, urmărit internaţional de autorităţile judiciare italiene pentru comitere infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul era căutat întrucât, la data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor şi un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul şi ceilalţi complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat şi suma de 120.000 de euro.

Poliţiştii au prezentat bărbatul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, el fiind reţinut, urmând să fie predat autorităţilor din Italia. 

Româncă urmărită în Italia pentru fraude bancare, prinsă la un oficiu postal din Carrara cu documente false

Un român contra sistemului bancar italian: ”Am fost înșelat de bancă, mi-am pierdut toate economiile și am rămas pe drumuri”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Papa Francisc va vizita România. Tema vizitei: „Să mergem împreună”

Poetul naţional al românilor, Mihai Eminescu, s-a născut la 15 ianuarie 1850