in

Accidente rutiere, printre victime un copil de patru ani/ VIDEO

Accident mortal pe litoralul din apropierea Romei, la Castel Porziano: pe 20 mai, maşina în care circula o familie de cetăţeni români a intrat într-un copac, în jurul orei 14:30. Un copil de 4 ani, Dorin H., aruncat în afara habitacului, a murit. Băiatul era în braţele unei mătuşi, care stătea pe scaunul din dreapta şoferului. Celelalte patru persoane de la bordul maşinii, trei bărbaţi şi o femeie, au fost duse la spitalul Grassi din Ostia: cea în starea cea mai gravă are o fractură la femur.

 

Impact cu motocicleta

Un motociclist român şi-a pierdut viaţa într-un impact frontal cu o maşină, la Monterotondo (Lazio), în noaptea de 20 mai. Victima, S.G.A., avea 28 de ani. Ajutorul medicilor ambulanţei de la 118 au fost inutile. Băiatul ar fi pierdut controlul motocicletei care ar fi plonjat cu viteză mare, frontal, pe un Peugeot 308 care venea din sens opus. Impactul, deosebit de violent, a făcut automobilul să se rotească pe loc. La volan se afla un tânăr de aceeaşi vârstă cu a victimei, 28 de ani, din Monterotondo.

Beat pe contrasens, un mort

O femeie de 78 de ani a murit în seara de 17 mai în urma unui impact frontal cu o maşină care a intrat pe contrasens. S-a întâmplat la km 5 de pe via Tiberina, la Roma. La volanul maşinii care a provocat accidentul erau un român de 31 de ani cu antecedente penale. Bărbatul era complet beat şi după impact a fugit. A fost prins câteva ore mai târziu de carabinieri şi a fost arestat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cadavru în casa abandonată, găsit după două luni

Cum pot tinerii să-şi găsească mai uşor de muncă în Italia