in

Acuzaţi de jaf, doi români nevinovaţi au făcut 5 luni de puşcărie

Doi tineri români, o femeie şi un bărbat, au făcut cinci luni de închisoare la Genova, fiind acuzaţi de “jaf” comis asupra unui om al străzii, în gara din localitate, în luna iunie 2011- transmite AGI.

Cei doi au fost arestaţi doar în baza declaraţiilor victimei, care i-ar fi recunoscut “cu siguranţă” ca fiind agresorii săi. Bărbatul, fără un domiciliu stabil, a spus poliţiei că a fost bătut “un cuplu de străini cu un câine”, care i-ar fi furat şi valiza pe care o avea.

Ulterior, carabinierii i-au identificat şi arestat pe cei doi tineri români. Presupuşii hoţi au stat în închisoare cinci luni de zile, în aşteptarea procesului.

Judecătorul pentru anchetă preliminară, Ferdinando Baldini, i-a eliberat însă, pe 17 noiembrie, pe ambii români, motivându-şi sentinţa prin “lipsă de probe”. Asupra românilor, de altfel, nu a fost găsit niciun obiect aparţinând victimei, unica “dovadă” fiind mărturia bărbatului şi faptul că în gară unicul cuplu de străini care avea un câine erau cel format din cei doi românii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Exclusiv Ziarul Românesc/ Confesiunile Cristinei şi Iuliei, “escort” românce în Anglia

Ziua Naţională a României, sărbătorită la Milano