in

“Ajutor, m-au sechestrat ca să mă facă să mă prostituez”

A fost sechestrată de doi foarte tineri conaționali la Palo del Colle, în provincia Bari. Au dus-o în provincia Bergamo pentru a o obliga să se prostitueze sub protecția lor.

La închisoare a ajuns Răzvan Marian Cocariță, de 18 ani, în timp ce celălalt băiat, care este minor (va împlini 18 ani în scurt timp), a fost denunțat la dispoziția magistratului de la Tribunalul pentru minori din Bari.

Grup de proxeneți români, anihilat la Roma

Pe 10 octombrie, în zona de servicii Gargano Est, agenții de la secția autostradală din Foggia, au observat în interiorul unui bar o fată în stare evidentă de agitație care, ascunsă în spatele unei tejghele, cerea ajutor agenților, pentru a o proteja de doi conaționali de-ai săi care au sechestrat-o.

Descoperire șocantă la Catania: obligată chiar de tatăl ei să se prostitueze

Cei trei români, fără documente, au fost apoi însoțiți la birou pentru a fi identificați. Fata, Mirabela Dinu, de 25 de ani, a declarat că a fost sechestrată cu câteva ore înainte de doi tineri care au ridicat-o din Palo del Colle, unde are rezidența.

Acuzațiile au fost confirmate de declarațiile spontane făcute de Cocariță care declara, printre altele, că răpirea a fost comandată de tatăl complicelui său, în schimbul a 150 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moș Crăciun din Diaspora 2013: O acţiune caritabilă pentru copii aflaţi în sărăcie extremă

România se vinde cu hectarul. Străinii vor avea liber să ne cumpere ţara