Menu
in

Anagni, a luat medicul ostatic

A ţinut ostatici medicul şi infirmiera timp de aproape o oră, agitând în mod ameninţător un bisturiu în dreapta şi-n stânga. La final a fost determinat să iasă de către carabinieri şi a fost imediat arestat.

Un român de 57 de ani, de mai mult timp rezident la Anagni (provincia Frosinone), a fost arestat pe 12 decembrie la spitalul din oraş pentru ameninţări, sechestrare de persoană şi întrerupere de serviciu public.

La scurt timp după ora 11.30 dimineaţa, bărbatul s-a dus la Serviciul de Urgenţă prezentându-se a fi îngrijitorul unui bătrân din zonă. I-a cerut medicului de la Urgenţă o reţetă pentru o doză de oxigen de administrat, după spusele sale, bătrânului de care se ocupa, din motive terapeutice.

Medicul, după ce l-a ascultat pe român, a încercat să obiecteze că nu poate da reţeta fără măcar să-l fi privit pe bătrânul domn. Românul a insistat ridicând vocea şi primind un refuz ferm din partea medicului prezent în acel moment în încăpere. Tensiunea a crescut în mod progresiv până când românul a scos din buzunar un bisturiu lung de mai bine de 10 centimetri. L-a agitat în mod ameninţător în dreptul feţei medicului, cerând să aibă imediat ceea ce solicita.

Medicul şi infirmiera prezentă în acel moment au închis cu promptitudine uşa Serviciului de Urgenţă baricadându-se în interiorul încăperii pentru a evita ce era mai rău. Românul a rămas afară insultând şi încercând să obţină ceea ce a cerut. După circa jumătate de oră, medicul şi infirmiera au încercat să iasă pentru a-l face să raţioneze, dar au fost blocaţi de bărbatul care a folosit şi un cărucior pentru mâncare care se afla în apropiere pentru a-i bloca pe cei doi în încăpere. "Au fost clipe de teroare", povesteşte un angajat al spitalului. La final au sosit carabinierii şi bărbatul a fost blocat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version