in

Angajaţii Ambasadei au împărţit între ei o roată de parmezan de la cutremur

Funcţionarii români din cadrul Ambasadei României în Italia şi Ambasadei României pe lângă Sfântul Scaun s-a alăturat, în spirit de solidaritate, iniţiativei promovate de Ministerul Afacerilor Externe italian pentru sprijinirea producătorilor de parmezan afectaţi de cutremurele din Emilia-Romagna din luna mai.

Astfel, membrii personalului diplomatic au pus mână de la mână şi au cumpărat o roată de caşcaval de 40 de kilograme. Preţul la kilogram al parmezanului afectat de cutremur variază între 11,5 şi 13 euro, în funcţie de vechime. Ulterior, parmezanul a fost împărţit şi distribuit între angajaţii ambasadei.

“Acţiunea, promovată de Sindicatul Naţional al Funcţionarilor din MAE italian, inclusiv pe lângă misiunile diplomatice străine acreditate la Roma, a vizat achiziţionarea unor role de parmezan de la producătorii afectaţi de cutremure.

Pe 26 iunie, la sediul Ministerului Afacerilor Externe italian, a avut loc la ceremonia de predare a rolelor de parmezan, în prezenţa secretarilor de stat Marta Dassù şi Staffan de Mistura, precum şi a altor diplomaţi din MAE italian şi din corpul diplomatic acreditat la Roma.

Din partea Ambasadei României la Roma a participat însărcinatul cu afaceri a.i,  Adina Lovin, şi ataşatul de presă”- se arată într-un comunicat al Ambasadei.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Săvoiu îl sfătuiește pe Brînză să iasă din PDL și să devină independent ”Greața de impostură și setea de demnitate”

Candidatele la Miss România în Italia: Aura Ciangau